Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ



*Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Πειραιά  εκφράζουν τα  ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Κώστα Βράκα, Αντιδήμαρχου Κορυδαλλού & πρώην Γεν. Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Π. για την  απώλεια της μητέρας του, όπως επίσης στην οικογένεια του προέδρου του  Εθνικού κ. Αλέξη Αγγελόπουλου για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας .
 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Την ερχόμενη Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016  λήγει η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων μεταβολών πρώτων εγγραφών για τα σωματεία (έκδοση νέων δελτίων).
Υπενθυμίζουμε ότι τα σωματεία θα μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις μεταβολών πρώτων εγγραφών από την 1η Οκτωβρίου 2016, δηλαδή μετά από 6 μήνες!



*Αντιπροσωπεία του Δ.Σ.  της Ε.Π.Σ. Πειραιά επισκέφτηκε την  Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ» στα Καμίνια και πρόσφερε  σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Πειραιά»  τρόφιμα, αθλητικές φόρμες και δίχτυα για το γήπεδο ποδοσφαίρου του συγκροτήματος. Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πειραιά  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  Πειραιά»  και τον Υπεύθυνο της κ. Καρρά για την πολύτιμη βοήθειά τους.


*Η Επιτροπή Διαιτησίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά παρακαλεί τα σωματεία που επιθυμούν να την επισκέπτονται να στέλνουν μέχρι δύο άτομα για την συζήτηση, αλλιώς δε θα γίνονται δεκτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου