Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει



* Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι στον Σαββατιάτικο αγώνα  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
 ΑΜΦΙΑΛΗ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ και στον Κυριακάτικο αγώνα της Α΄  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης.


*Τους παρακάτω αγώνες των πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη του Δ.Σ., & της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά  ως εξής:


ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2016
ΑΜΦΙΑΛΗ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ( ο κ. Ν. Χασάπης)
ΑΡΜΕΝΙΚΗ- ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ( ο κ. Μ. Δαμιανάκης)
ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ( ο κ. Κ. Χολέβας)
Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗ – Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑ (κ. Απ. Μαρούλης)
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. Σ. – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Ι. Ποντίκης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΟΑΔ (ο κ. Β. Κουτσούπης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2016
Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ο κ. Χ. Μοιραδωράκης)
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ( ο κ. Μ. Δαμιανάκης)
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ( ο κ.Ι. Σταματάτος)
Α.O.ΧΑΛΚΗΔΩΝ – Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ( ο κ. Π. Λαπατάς)
ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ( ο κ. Ι. Ποντίκης)
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΚΑΡΑΒΑΣ ( ο κ. Κ. Χολέβας)
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (ο κ. Ι. Σπάθας)

                                                             
Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το  Φ.Α. του αγώνα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (2ος όμιλος), ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΕΙΡΗΝΗ 2015  που διεξήχθη στο γήπεδο Νικαίας την 27/3/2016 που διακόπηκε στο 71΄ κι ενώ το σκόρ στο σημείο αυτό ήταν 9-0 υπέρ του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ, κι αφού ελήφθησαν υπόψιν η Προκήρυξη πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πειραιά περιόδου 2015-2016 & ο ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων,
 α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΕΙΡΗΝΗ 2005   για την διακοπή στο 71΄ του αγώνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΕΙΡΗΝΗ 2005, της  27/3/2016, κατά παράβαση του  άρθρου  8 παρ. δ., ε., αα., της Προκήρυξης πρωταθλημάτων  Ε.Π.Σ.Π. και του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων (άρθρο 21 παρ.8 α, β.)
β) Κατακυρώνει τον  αγώνα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΕΙΡΗΝΗ 2005, υπέρ του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με τέρματα 9-0 και  3 βαθμούς  υπέρ  της, έναντι μηδέν  υπέρ της  ΕΙΡΗΝΗΣ 2005( άρθρο 21 παρ. 8α., β. του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων)
γ) Επιβάλλει στο σωματείο  ΕΙΡΉΝΗ 2005 ποινή  αφαίρεσης δύο(2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από την βαθμολογία του επόμενου πρωταθλήματος και χρηματική ποινή 100 ευρώ. (άρθρο 21 παρ. 2α του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων )
                             

-/-
-2-



 Αντικαταστάσεις Διαιτητών


  1. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ αντί του διαιτητή ΣΥΡΡΟΥ ( αλλαγή λόγω προγράμματος) η Ε/Δ όρισε το διαιτητή ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

  1. Στον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ αντί του διαιτητή  ΜΑΡΙΝΑΚΗ (αλλαγή λόγω προγράμματος) η Ε/Δ όρισε το διαιτητή ΣΥΡΡΟ.





Αποφάσεις Επιτροπής υποδομών



  Επιτροπή  Υποδομών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε  υπόψη της  τις  σχετικές διατάξεις  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., της Προκηρύξεις  Εφηβικού Πρωταθλήματος 2015-2016, καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων  Εφηβικού Πρωταθλήματος  της 26-27.3.2016 επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΠΛΕΣΣΑΣ Ν.  (ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 28.3.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ)
               

*Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Εφηβικού Πρωταθλήματος προέκυψε ισοβαθμία μεταξύ των σωματείων ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ και ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Υπό κανονικές συνθήκες και λόγω του ότι η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι μηδενική (σύνολο τερμάτων 4-4) θα διεξαγόταν αγώνας μπαράζ μεταξύ των δυο αυτών σωματείων για την κατάληψη της 1ης και 2ης θέσης στην τελική κατάταξη του ομίλου. Επειδή όμως με απόφαση της Επιτροπής διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ αποβλήθηκε από τη συνέχεια του Εφηβικού Πρωταθλήματος (Πρακτικό 46 της 21/3/2016),ο συγκεκριμένος αγώνας μπαράζ ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ  κατοχυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του σωματείου ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Ως εκ τούτου πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Εφηβικού Πρωταθλήματος αναδεικνύεται το σωματείο ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου