Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει :



*Η Επιτροπή Διαιτησίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι κλήρωση  των διαιτητών για τους αγώνες (play off – play-out)  μπαράζ του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα διεξαχθεί την Παρασκευή και ώρα 16:00 στα γραφεία της Ένωσης.
Τα διαγωνιζόμενα σωματεία μπορούν να  παραβρεθούν και να εκπροσωπηθούν με έναν αντιπρόσωπο τους.

*Για την σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των σωματείων, παρακαλούνται τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα (play off – play-out)   ανόδου ή υποβιβασμού που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, να προσέλθουν στο λογιστήριο της Ένωσης  προκειμένου να ρυθμίσουν τυχόν οφειλές  τους και να μην  έχουν θέμα με την διεξαγωγή των αγώνων που θα συμμετάσχουν.


*Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  23-24 Απριλίου  στους αγώνες μπαράζ όλων των κατηγοριών (play off – play-out)  δεν θα ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου και οι κάρτες διαρκείας των  σωματείων (εξαιρούνται  οι δημοσιογραφικές κάρτες & και οι πιστοποιήσεις της Ε.Π.Σ.Π.).
Κανονικά  θα ισχύσουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου και οι κάρτες διαρκείας των  σωματείων, για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Σαββατοκύριακου.

                                                       
Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούνται σε γραπτή απολογία τα σωματεία:
Α.Π.Ο.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ( αγώνας της 17.04.2016  ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ)
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ & Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ( αγώνας της  16.04.2016 ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΑΡΑΒΑΣ)
Α.Ε. Μ. ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και  το μέλος του Δ.Σ. κ. Κεραμίδας Αργ.  (αγώνας της 16.04.2016 Α.Ε.Μ. ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ- ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ)
Ο  κ. Κουνέλης Σ., εκπρόσωπος του σωματείου ΈΝΩΣΗΣ Α.Α. ΡΕΝΤΗ (αγώνας της 16.04.2016 ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ – Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ).

*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στη  γραμματεία της Ένωσης, έως και 3 ημέρες μετά την  ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου