Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η τοξοβολία ήρθε και θα μείνει



Όταν λέμε πως η τοξοβολία ήρθε για να μείνει και να μπει για τα καλά στην αθλητική ζωή του νησιού μας το εννοούμε. Με τους 2ους Πανελλήνιους αγώνες τοξοβολίας λοιπόν στην Σαλαμίνα να λαμβάνουν μέρος με απόλυτη επιτυχία, είχαμε την τύχη να απολαύσουμε αθλητές όλων των ηλικιών εν δράση. Αυτή την φορά ο Αθλητικός.Σύλλογος.Σαλαμίνας «Τόξαρχος» κατάφερε με τον πρόεδρο του αλλά και διαγωνιζόμενο την ημέρα του Σαββάτου κ. Προκόπη Μερκούρη να σημειώσει πολύ καλή επίδοση η οποία τον έφερε στο 2ο σκαλί του βάθρου στην Β’ κατηγορία ανδρών για τα 70m και χάρη στους βαθμούς που μάζεψε πλέον θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία..

Έτσι  χαρίζοντας το πρώτο ασημένιο μετάλλιο για τον σύλλογο του νησιού μας σε πανελλήνιους αγώνες άνοιξε ο δρόμος για νέες καλύτερες επιδόσεις. Με το Σάββατο κάπως έτσι να περνά ήρθε η Κυριακή όπου αγωνίστηκαν κυρίως αθλητές μικρών ηλικιών οι οποίοι μας χάρισαν πολύ όμορφες στιγμές όχι μόνο με τις επιδόσεις τους αλλά κυρίως με το αθλητικό τους πνεύμα που ήταν διάχυτο κατά την διάρκεια όλης της μέρας. 
Αξίζει όμως να σημειωθούν κάποια πολύ σημαντικά πράγματα εκ των οποίων τα 3 πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν στην κατηγορία ολυμπιακού τόξου Νεανίδων, στο σύνθετο τόξο παίδων και στο σύνθετο τόξο εφήβων αντίστοιχα. 
Επίσης για ακόμη μια φορά σημαντικό ρόλο έπαιξε η μεγάλη προσέλευση αθλητών που συνολικά τις δυο μέρες έφτασε τους διακόσιους σε αριθμό με τους συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα να υπολογίζονται περίπου στους 30. Κάπως έτσι συνειδητοποιούμε λοιπόν πως ένα νέο για το νησί μας άθλημα ήρθε για να μας κερδίσει και γιατί όχι να μας κάνει μέρος του. Το επόμενο ραντεβού μας μετά τον Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου