Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Και επίσημα στην Γ΄ Εθνική η Προοδευτική



Οριστικά στην Γ΄ Εθνική βρίσκεται  η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ μετά την  ανακοίνωση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που εκδίκασε την υπόθεση διακοπής του αγώνα της 25/5/2016 ΑΙΓΑΛΕΩ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Όσον αφορά τη διακοπή του αγώνα, ο αγώνας κατακυρώνεται με τέρματα 3-0  υπέρ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και βαθμούς 3 έναντι  0 του ΑΙΓΑΛΕΩ, ενώ αφαιρούνται  τρείς βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο βαθμοί από το επόμενο στην βαθμολογία του ΑΙΓΑΛΕΩ.
Επιπρόσθετα  για την πρόκληση των εκτεταμένων επεισοδίων επιβάλλεται στο ΑΙΓΑΛΕΩ χρηματική ποινή 800 ευρώ,  ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση -3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα.
Συγχωνεύει τις  παρεπόμενες ποινές της αφαίρεσης βαθμών  του τρέχοντος πρωταθλήματος σε συνολική ποινή αφαίρεσης – 5 βαθμών.
Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ κ. Π. ΦΩΤΙΆΔΗ επιβλήθηκε  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες και χρηματική ποινή 250 ευρώ.


 *Κλειστά θα παραμείνουν τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά την ερχόμενη Δευτέρα  λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.
 Τα γραφεία  της Ε.Π.Σ. Πειραιά θα είναι κανονικά ανοιχτά την Τρίτη 21/6/2016 (09.00-17.00).


 Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει


Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ γνωρίζει σε όλους τους υποψήφιους  νέους διαιτητές 4ης κατηγορίας (Υποδομές) , τους υποψήφιους νέους Βοηθούς Διαιτητές 3ης Κατηγορίας, καθώς επίσης και τις υποψήφιες νέες γυναίκες  διαιτητές  για τα Εθνικά γυναικεία πρωταθλήματα, τα παρακάτω:
Κάθε υποψήφιος διαιτητής ή Βοηθός Διαιτητή που επιθυμεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις για την αξιολόγηση του από την ΕΠΟ  στις παραπάνω κατηγορίες, θα πρέπει να διαθέτει τα εκ του Κανονισμού Διαιτησίας / ΕΠΟ, προβλεπόμενα προσόντα σύμφωνα με το άρθρο 28 και 29 .
Προθεσμία υποβολής της αιτήσεως είναι από  4-7-2016 μέχρι και 8-7-2016 απ’ ευθείας στην ΕΠΟ στο FAX  210-9359666 και με κοινοποίηση στην Ε.Π.Σ.Π./ΕΔ .
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην ΕΔ της Ε.Π.Σ.Π.
  
-/-


-2-

Σχολή Διαιτησίας - Επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτητών «beach soccer»


Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει όλους τους διαιτητές- Βοηθούς Διαιτητές , για τα παρακάτω:
Το Σαββατοκύριακο  25 και 26 Ιουνίου 2016, η ΕΠΟ θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα, Αίθουσα συνεδριάσεων Εκτελεστικής Επιτροπής /ΕΠΟ- στο Γουδί,  Σχολή διαιτησίας για νέους υποψήφιους διαιτητές και Επιμορφωτικό σεμινάριο για παλαιούς διαιτητές, beach soccer.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι γεννήθηκαν από το 1984 μέχρι  και το έτος 2000, ήτοι μέχρι το 32ο έτος της ηλικίας τους  και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Γ΄ Τάξεως Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης σχολής.
Προθεσμία υποβολής της αιτήσεως είναι  έως 23-06-2016 απ’ ευθείας στην ΕΠΟ στο FAX  210-9359666 και με κοινοποίηση στην Ε.Π.Σ.Π./ΕΔ .
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου