Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Γιώργος Παπαγιάννης,ένα παιδί από την Σαλαμίνα στον μπασκετικό κόσμο του NBA!




Mε τον Γιώργο Παπαγιάννη να έχει τα όλα τα βλέμματα της μπασκετικής σκηνής στραμμένα πάνω του από προχθές με την επιλογή του στο αμερικανικό draft για το NBA, από τους Σανς  και την παραχώρηση του μέσω ανταλλαγής στους Σακραμέντο Κινγκς στον Νο13 ήταν αναμενόμενο πως δεν θα έλειπαν και οι αντιδράσεις από διάφορα μέσα. 
 
Αρκετοί αναρωτήθηκαν και δικαίως ίσως για ποιον λόγο επέλεξαν οι Κινγκς τον πρώην παίχτη του Παναθηναϊκού την στιγμή που στην ίδια θέση έχουν άλλους τρείς πολύ καλούς παίχτες ένας εκ των οποίων και ο έλληνας Παναγιώτης Κουφός. 

Βέβαια τον λόγο μπορείν να τον γνωρίζει μόνο η ομάδα των Κινγκς η οποία με δηλώσεις του προέδρου της μάλιστα έσπευσε να υποστηρίξει την επιλογή της δείχνοντας πίστη στον έλληνα διεθνή. Βέβαια αυτό που σχολιάστηκε έντονα ήταν η αντίδραση στην επιλογή του Παπαγιάννη στο draft από τον πλέον συμπαίκτη του ΝτεΜάρκους Κάζινς ο οποίος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής tweet: “Lord give me strength” ,κάτι που πολύ πίστεψαν πως ήταν ένα μήνυμα δυσαρέσκειας όσον αφορά την επιλογή της ομάδας του στο draft.  

O Κάζινς βέβαια γρήγορα έκανε μια δεύτερη ανάρτηση η οποία ξεκαθάριζε πως δεν είχε καμία σχέση με τον Παπαγιάννη. Όπως και να ‘χει ο 19χρονος Σαλαμινιώτης Γιώργος Παπαγιάννης κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και κολυμπάει πλέον στα βαθιά νερά του NBA κάτι που όπως λέει ήταν και το όνειρο του από μικρός. Εμείς με την σειρά μας του ευχόμαστε καλή τύχη στην μετέπειτα πορεία του και του και ότι καλύτερο στην καριέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου