Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στιγμιότυπο από την Επιστημονική Ημερίδα της Π.Ο.Π.Α με συνδιοργανωτή το Ι.Δ.Ε.Α.Δ.
Από αριστερά : ο Πρόεδρος του Ι.Δ.Ε.Α.Δ Ανδρέας Μαλλάτος, ο συντονιστής της Ημερίδας και Γεν. Γραμματέας της Π.Ο.Π.Α Δημήτρης Στεφανίδης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Α Αθ. Δ. Βιλλιώτης και ο Γεν . Γραμματέας του Ι.Δ.Ε.Α.Δ Γιώργος Πρίντεζης. Διακρίνεται και ο Βουλευτής του Ποταμιού κ. Γιώργος Μαυρωτάς.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων, διοργάνωσε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Το νομικό καθεστώς του επαγγελματία  προπονητή στην Ελλάδα  σήμερα και στο μέλλον».
Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Α, κ. Αθ. Δ. Βιλλιώτης ανέλυσε την « Επιστημολογική οριοθέτηση του επαγγέλματος του προπονητή».

Ο Πρόεδρος του Ι.Δ.Ε.Α.Δ, κ. Ανδρέας Μαλλάτος, προσδιόρισε τη « Νομική οριοθέτηση του επαγγέλματος του προπονητή».
Ο Γενικός Γραμματέας του Ι.Δ.Ε.Α.Δ, κ. Γιώργος Πρίντεζης, αναφέρθηκε σε «Προτάσεις νομοθετικής διαμόρφωσης του επαγγέλματος του προπονητή».
Κατόπιν των εισηγήσεων, ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δάφνης-Υμηττού, ο Αντιδήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάεκβοντό και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Φισετζίδης, ο βουλευτής το κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Γιώργος Μαυρωτάς, εκπρόσωποι από τον τομέα αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο αθλητικογράφος κ. Γιάννης Μαμουζέλος, ο Παρα-Ολυμπιονίκης κ. Γιάννης Κωστάκης, ο εκπρόσωπος της Α.Ε.Κ κ. Σταμάτης Βουδούρης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, η προπονήτρια της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδος Μπάσκετ κωφών Γυναικών κα. Αθηνά Ζέρβα, προπονητές και μέλη της Π.Ο.Π.Α.
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με πρόταση-πρόσκληση του Προέδρου της Π.Ο.Π.Α, προς όλους τους αθλητικούς φορείς για την από κοινού διαμόρφωση και συμφωνία σε ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου