Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει



Κατά την  χθεσινή συνεδρίαση (14/12) του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Πειραιά έγινε δεκτή η παραίτηση της κας Ιωάννας Μωρέ από την θέση του αναπληρωματικού μέλους.

Επίσης μετά  από πρόταση της Επιτροπής Διαιτησίας επικυρώθηκε η οικιοθελής αποχώρηση από την ενεργό δράση του διαιτητή Σαββατιανού Δημήτριου, κατόπιν έγγραφου αιτήματος (αρ. πρωτ. 3252/1/12/2016) του ιδίου προς την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Π.

*Ποινή μιας (1) αγωνιστικής  και όχι 4 αγωνιστικών ημερών όπως εκ παραδρομής αναγράφθηκε χθες  επιβλήθηκε στον ποδοσφαιριστή ΧΑΛΚΙΔΗ  Α. του σωματείου ΗΦΑΙΣΤΟΣ.


Ποινές Ποδοσφαιριστών Κυπέλλου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης» της 14.12.2016, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΓΑΒΡΙΗΛΑΚΗΣ Γ.  1189448  ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 15.12.2016.



Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Α. εκπροσώπου του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ  στις 3.12.2016 – Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 30€ στον κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Α. εκπρόσωπο του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  καθώς επίσης και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, μετά τη λήξη του αγώνα  ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 4.12.2016 - Επιβάλλει στο σωματείο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  χρηματική ποινή 100€.



-/-


-2-

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΡΕΣΒΑΝΗ ΣΤ.  μασέρ του σωματείου ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, μετά τη λήξη του αγώνα  ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 4.12.2016-Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 20€ στον κ. ΡΕΣΒΑΝΗ ΣΤ. μασέρ του σωματείου ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  καθώς επίσης και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΚΑΡΑΒΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 3.12.2016-Επιβάλλει στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  χρηματική ποινή 30€.

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Β. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ  στις 3.12.2016 – Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15  ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 20€ στον κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Β. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ.

6. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ Ι. προπονητή του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ –ΑΜΦΙΑΛΗ   που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ  στις 4.12.2016 – Επιβάλλει την ποινή της επίπληξης  στον κ. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ Ι. προπονητή του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ 

7.Η Πειθαρχική Επιτροπή  αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΜΩΥΣΙΑΔΗ Ι. προπονητή ποδοσφαίρου  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 4.12.2016 –Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για 15 ημερολογιακές ημέρες στον κ. ΜΩΥΣΙΑΔΗ Ι. προπονητή ποδοσφαίρου.  

*Έναρξη όλων των ποινών από 15.12.2016

ΤΑ ΙΕΚΑ ΑΛΦΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ

Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», μεταξύ της ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε) και της μiκτής ομάδας των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College.

Με συνέπεια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο οι ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., όσο και οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College, αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και τη διάθεσή τους για στήριξη των κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, παίρνοντας την πρωτοβουλία να έρθουν αντιμέτωποι στο γήπεδο για καλό σκοπό.

Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ο Σύλλογος Εργαζομένων των ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. θα διανείμει περισσότερες από 500 συσκευασίες γάλακτος σε δημότες της Καισαριανής που έχουν ανάγκη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων είναι συμβολική και σημαντική, καθώς μπορεί να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 210 5279500, 210 4120313, 210 9640117, http://www.iekalfa.gr/
Mediterranean College: 210 8899600, http://www.medcollege.edu.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου