Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Το πάλεψε ο Γυμναστικός και παραλίγο να κάνει την ολική ανατροπή



Ένα παιχνίδι για σκληρά νεύρα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα απέναντι στον Γ.Σ Σαλαμίνας και τον Υπερίων. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη που θα έκρινε και την τελευταία θέση του πρωταθλήματος και επομένως την παραμονή.

 Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ των γηπεδούχων. Στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν το ξαφνικό σοκ του Γυμναστικού από το 0-1 και διεύρυναν το σκορ τους σε 0-2 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Ο Γυμναστικός άλλαξε πρόσωπο και στην επανάληψη μείωσε με δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν απάντηση και σημείωσαν και τρίτο τέρμα αναγκάζοντας τον πάγκο της ομάδας μας να παίξει με πέμπτο παίκτη. Το σύστημα λειτούργησε και ο Γ.Σ Σαλαμίνας μείωσε σε 2-3 ξανά με τον Παπαδόπουλο. 

Η ομάδα μας πίεσε και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια 1 λεπτό πριν την λήξη του με γκολ του Παπαμιχαήλ. Κάπως έτσι λοιπόν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του με τις δύο ομάδες ισόπαλες και χωρίς να αλλάζει κάτι στον βαθμολογικό πίνακα.

2 σχόλια:

  1. Έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα, απλά αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για την συνέχεια και των 2 ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή