Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Αμπελακιακός




Σήμερα το απόγευμα στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Αμπελάκια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αμπελακιακού. 
Παρευρέθηκαν πολλά παιδιά και γονείς από τις ακαδημίες του Αμπελακιακού, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, οι προπονητές και σύσσωμη η διοίκηση. Επίσης παρόντες ήταν η δήμαρχος Ισ. Νάννου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Πολύζου, η αντιδήμαρχος Αμπελακίων Στ. Γεροντιώτη, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χατζής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ Σπ. Κουτσούκος και Γερ. Δραγομάνοβιτς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Σκιαθίτης και Αλ. Πάλλας κ.ά.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Αμπελακιακού κ. Βλαχάκης ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας και επισήμανε προς τη δήμαρχο την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αμπελακίων, που είχε ως αποτέλεσμα αρκετούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, γεγονός που ήταν η αιτία να χαθούν και οι στόχοι της ομάδας. Η δήμαρχος, στον χαιρετισμό της, υποσχέθηκε πως με την οικονομική βοήθεια της Περιφέρειας πιστεύει ότι το καλοκαίρι το πρόβλημα θα λυθεί.

Για την ιστορία,  το πρώτο φλουρί το κέρδισε ο πρώην πρόεδρος του Αμπελακιακού Χρήστος Θεοχάρης και το δεύτερο ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βαγγέλης Μαγιάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου