Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Χατ τρικ Χανιώτη και νίκη για τον Αίαντα



Σε έναν αγώνα που αναμενόταν δύσκολος ο Αίαντας κατάφερε και κέρδισε τον φιλοξενούμενο Αργοναύτη που το πάλεψε και παραλίγο να έβαζε την ομάδα μας σε μπελάδες αν δεν υπήρχε ο Χανιώτης για να πάρει το ματς στα χέρια του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο σε θέαμα, με πιο αξιοσημείωτο σημείο την αποβολή του Γονατά, παίκτη του Αργοναύτη, την οποία ο Αίαντας την εκμεταλλεύτηκε και στο 25ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χανιώτη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν τον Άγιαξ με αποτέλεσμα να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο 63’ το οποίο μάλιστα κράτησαν έως το 85’. Εκεί ο Χανιώτης ήταν για ακόμη μια φορά παρόν και με προσωπική του ενέργεια έβαλε την ομάδα μας πάλι μπροστά στο σκορ για να ολοκληρώσει την εκπληκτική του εμφάνιση στο 93’ όταν χόρεψε την άμυνα των αντιπάλων στην μικρή περιοχή και σημείωσε το τελικό 3-1.


Από το παιχνίδι να τονίσουμε πως δεν έλειψαν και οι εντάσεις όταν στο 87’ μετά από σκληρό τάκλιν αμυντικού των φιλοξενούμενων στον Κωνσταντινίδη, ο αντίπαλος παίκτης έπιασε ψιλή κουβέντα με την εξέδρα του Αίαντα με αποτέλεσμα να δεχτεί κίτρινη κάρτα και στην συνέχεια από την στιγμή που δεν συμμορφωνόταν να δεχτεί και δεύτερη και να αποχωρήσει με κόκκινη κάρτα για τα αποδυτήρια αφού νωρίτερα είχε προλάβει να πιαστεί στα χέρια με παίκτες των γηπεδούχων.

Αυτό που κρατάμε ωστόσο είναι το τέλος του αγώνα όταν οι παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιάστηκαν και συνεχάρηκαν οι μεν τους δε με την εξέδρα να χειροκροτεί γηπεδούχους και φιλοξενούμενους το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου