Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας



Στην αίθουσα Δ. Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο Ναυτικός Αθλητικός  Όμιλος Σαλαμίνας σήμερα το απόγευμα. Η φετινή εκδήλωση είχε διπλή σημασία αφού εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας είχαμε και την βράβευση των αθλητών του συλλόγου.

Πλήθος κόσμου γέμισε την αίθουσα του δημαρχείου Σαλαμίνας και χειροκρότησε ξεχωριστά ένα ένα τα παιδιά που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε πανελλήνια, βαλκανικά και παγκόσμια πρωταθλήματα δείχνοντας έτσι με τον δικό τους τρόπο την στήριξη και την επιβράβευση τους.


Οι αθλητές που ξεχώρισαν για ακόμη μία φορά ήταν τα αδέρφια Κόνσολες, Λευτέρης και Γιώργος, που βραβεύτηκαν ως παγκόσμιοι πρωταθλητές με τον Λευτέρη Κόνσολα να βραβεύεται δύο φορές και για την συμμετοχή του στο πλήρωμα που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ως Ολυμπιονίκης αυτή την φορά.  

Στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του ΝΑΟΣ κ. Σακελλαρίου Δημήτρη τόνισε πως για έναν όμιλο που στην ουσία βγάζει πρωταθλητές χρειάζεται και η κατάλληλη στήριξη από την τωρινή δημοτική αρχή όπως υπήρχε μέχρι τώρα από τις προηγούμενες αφού πολλά έξοδα που θα έπρεπε να καλύπτονται από τον Δήμο τα καλύπτει ο ίδιος ο όμιλος.
Στην συνέχεια η δήμαρχος κα. Ρούλα Νάννου υποσχέθηκε πως αν και πέρυσι τα οικονομικά του Δήμου ήταν σε κακή κατάσταση, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά και καλύτερα και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν από μεριά του ώστε να βοηθήσουν τον ΝΑΟΣ.

Στο θέμα της πρωτοχρονιάτικης πίτας τα φλουριά βρήκαν οι Λευτέρης Κόνσολας και Σταύρος Κουτσούκος. Τέλος πριν ο κόσμος αποχωρήσει έλαβε χώρα μια συγκινητική κίνηση αφού οι αθλητές του ομίλου ευχαρίστησαν μέσα απ’ την καρδιά τους τον μέντορα και προπονητή τους Αλέκο Περάματζη για τα όσα τους έχει προσφέρει και συνεχίζει να τους προσφέρει, χωρίς τον οποίο δεν θα είχαν καταφέρει όπως τόνισαν τίποτα. Έπειτα όλα τα παιδιά του ομίλου φώναξαν ρυθμικά το όνομα του προπονητή τους δίνοντας του την μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να πάρει ένας προπονητής από τους αθλητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου