Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Λύγισε ο Γυμναστικός απέναντι στον ΠΑΟ



Με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό αναμετρήθηκε απόψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας. 

Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε πως έκρινε και την αναμέτρηση αφού η ομάδα μας έκανε αρκετά λάθη και έδωσε αέρα πέντε τερμάτων στους αντίπαλους με τα δύο να προέρχονται από αυτογκόλ. Το δεύτερο 20λεπτο του αγώνα όμως ήταν εντελώς μα εντελώς διαφορετικό. 

Ο Σιτζανάκης δίνοντας τις σωστές οδηγίες στους παίκτες του, τους έκανε να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και ταλέντο. Ο Γυμναστικός πίεσε τους φιλοξενούμενους και κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ όσα και έφαγε με τον πίνακα να γράφει το τελικό 4-9 υπέρ του Παναθηναϊκού.


Εδώ αξίζει να σημειωθούν τα εξής. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με πολλές απουσίες και με εξαίρεση 3-4 παίκτες του ανδρικού τμήματος, οι έφηβοι πήραν πάνω τους το παιχνίδι. 

Είναι αλήθεια πολύ όμορφο να βλέπεις παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρονών να παίζουν τόσο ανταγωνιστικά απέναντι στους καλύτερους του αθλήματος. Η απορία που μας δημιουργείται βλέποντας τους είναι ποιο είναι το ταβάνι αυτών των παιδιών που φέτος πάνε καρφί για την κατάκτηση  του πρωταθλήματος στην εφηβική κατηγορία μα πάνω κυρίως τι θα δούμε σε μερικά χρόνια όταν πλέον το σημερινό εφηβικό θα αποτελεί το νέο ανδρικό τμήμα του Γυμναστικού. 

Εν ολίγοις τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας και με την σωστή μαγιά η ομάδα της Σαλαμίνας θα βρει ξανά τον δρόμο της και ίσως και τις παλιές της δόξες.  


*Τα γκολ πέτυχαν οι: Μεσολόγγης (2), Σωτηρίου (1), Αλαϊσκας (1) .

Να τονιστεί πως ο Γυμναστικός είχε πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν σε πολύ καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου