Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Με νίκες προχώρησαν Αμπελακιακός και Αίαντας



Καταιγιστικός ήταν ο Αμπελακιακός απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα του Φαληρικού. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος σκόραρε τέσσερεις φορές με τους Ράμα (πεν), Σταφσουλάι, Τσαγκάρη και Σγούρδα. 

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε καμία περίοδο του παιχνιδιού να περιορίσουν τους παίκτες του Αγγελάκη και έτσι ο Αμπελακιακός κράτησε την πρώτη θέση και τους πήρε τους τρεις βαθμούς που τον χωρίζουν από τους δεύτερες ομάδες τη Κύπρου Κορυδαλλού και του Καραβά.

Ο Αίαντας τώρα, τα βρήκε σκούρα απέναντι στον φιλοξενούμενο ΑΟ Κορυδαλλού. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 αλλά τελικά έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την ολική ανατροπή με το πέναλτι που κέρδισε ο Παπαμιχαήλ και εκτέλεσε εύστοχα ο Μελαμπιανάκης και την χρυσή αλλαγή του Βουτσινά, που πέρασε στο παιχνίδι τον Ράμφο Λ. ο οποίος τον δικαίωσε και λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα σκόραρε και έδωσε την νίκη στον Άγιαξ.

Μετά και το πέρας της 13ης αγωνιστικής ο Αμπελακιακός προχωρά καρφί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ ο Αίαντας παρουσιάζει μια καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα μετά την περυσινή του άνοδο, βρισκόμενος στην 6η θέση.



*Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει τον Αίαντα να αντιμετωπίζει τον γηπεδούχο ΑΟ Χαλκηδών(20/12) και ο Αμπελακιακός να υποδέχεται τον Ήφαιστο(20/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου