Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Και τώρα το Αμπελακιώτικο ΡΟΝΤΕΟ



Μετράνε μέρες στο Αμπελάκι μετά την σημερινή εμφατική νίκη επί της ομάδας του Ηφαίστου με 1-5. Το ντέρμπι της χρονιάς, το ντέρμπι που θα κρίνει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και που θα δείξει το ποια ομάδα είναι άξια για τον τίτλο του πρωταθλητή. Αμπελακιακός εναντίον Κύπρου Κορυδαλλού. 

Ένας αγώνας που όλοι μας περιμένουμε και που το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε ένα απίστευτο ματς όπου όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων θα τα δώσουν κάνουν κατάθεση ψυχής. Μία ιστορική ημέρα για την ομάδα μας η οποία θα κρίνει αν τελικά ο Αμπελακιακός θα είναι αυτός που θα πάρει την άνοδο για την Γ’ Εθνική κατηγορία. 


Όπως όλα δείχνουν οι παίκτες του συλλόγους μας αλλά και ολόκληρη η ομάδα διψά για αυτόν τον αγώνα και προετοιμάζεται πυρετωδώς. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται βέβαια και οι φίλαθλοι της Σαλαμίνας οι οποίοι ετοιμάζονται να γεμίσουν το γήπεδο με στόχο να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες του Τάκη Αγγελάκη. 

Εφτά ημέρες λοιπόν για τον αγώνα που κάποιους θα του ανεβάσει στο πάνθεον και άλλους θα τους ρίξει στο καναβάτσο. 

Αυτό που πρέπει πάντως να πούμε είναι πως ανεξαρτήτου αποτελέσματος η προσπάθεια του συλλόγου φέτος είναι αξιέπαινη και πως αξίζουν συγχαρητήρια στον κάθε έναν ξεχωριστά που συνέβαλε στο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα και να είναι σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο.

3 σχόλια:

  1. η κυπρος που έπαιξε με τον αια με κατω απο τεσσάρα δεν φεύγει απο αμπελακι,δεν ξερω αν μπορει να κανει κατι παραπανω ο προπονητης της αλλα ετσι ,οχι διαιτητες ,ο προεδρος της να σφυριξει εχει χασει για πλακα απο αμπελακι στο ρελαντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμπελάκι city γάμα τους το σπίτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακα τα ψέματα μια είναι η ομάδα στο νησί και αυτή θα πρέπει να ανεβαίνει.μονο κακό θα κάνει η άνοδος κάποιας μικρής ομάδας χωρίς φιλάθλους και ιστορία στον Αίαντα.Εξαλλου δεν έχει ομάδα φέτος το Αμπελακι και στα δύο παιχνίδια με τον Αία ήταν κατώτερος και έπρεπε να είχε χάσει αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.
    ΜΌΝΟ ΑΊΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή