Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Αίας κι’ ας χάνει!



Αυτός πρέπει να λέμε όσοι είδαμε τον αγώνα μεταξύ Αίαντα και Μοσχάτου. Δύο πολύ δυνατές ομάδες εκ των οποίων το Μοσχάτο ήρθε στην Σαλαμίνα ως το απόλυτο φαβορί, με το ακριβοπληρωμένο ρόστερ του να είναι έτοιμο να κάνει φέτος και την υπέρβαση στο πρωτάθλημα και να ανεβεί στην Γ’ κατηγορία. 

Επειδή όμως «όπου ακούς πολλά κεράσια κράταγε μικρό καλάθι» ο Αίαντας ήταν σήμερα αυτός που έδειξε πως πολλές φορές δεν υπάρχουν φαβορί και πως όλα κρίνονται εντός του γηπέδου.


Με ένα πρώτο ημίχρονο που βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στον αγώνα και να πιέζουν συνεχώς τους φιλοξενούμενους χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες όλα έδειχναν πως η νίκη για την ομάδα μας ήταν εφικτή.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα το Μοσχάτο με κάποιες αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής του προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ με τον Βασιλειάδη όμως να είναι σε τρομερή ημέρα και να αποκρούει ότι πήγαινε εντός της εστίας του.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου το Μοσχάτο έπαιξε με 10 παίκτες όταν μετά από διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή του, στον διαιτητή της αναμέτρησης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Βέβαια αυτό ισορροπήθηκε λίγε λεπτά αργότερα όταν και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο Μοσχάτο το οποίο απέκρουσε ο Βασιλειάδης κρατώντας το 0-0.

Ο Άγιαξ έδειχνε πως ήλεγχε το ματς και πως όλα θα ξεκαθαρίζονταν στην διαδικασία των πέναλτι όπου η ομάδα μας θα είχε την υπεροχή. Τότε ήρθε η άτυχη στιγμή όπου ο ένας εκ των δύο λάινσμαν μετά από κράμπα που του φανερώθηκε στο πόδι αποχώρησε, με τον διαιτητή να παίρνει την ευθύνη για την συνέχιση του παιχνιδιού και την ομάδα μας να διαμαρτύρεται αφού έτσι μπορεί να μην υπήρχαν σωστές διαιτητικές αποφάσεις.  

Έτσι λοιπόν μόλις τρία λεπτά αργότερα, το Μοσχάτο εκδήλωσε αντεπίθεση όπου με αμφισβητούμενο οφσάιντ η μπάλα έφτασε στον επιθετικό που δεν δυσκολεύτηκε με κενή εστία να γράψει το 0-1.

Μετά το γκολ των φιλοξενούμενων υπήρξαν έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες από την μεριά του Αίαντα όπου φυσικά δεν είχαν αποτέλεσμα.
Κάπως έτσι το Μοσχάτο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας μας με ένα μαϊμού γκολ και πολλά ακόμη ευτράπελα.


Y
1)Τόσα χρόνια στο γήπεδο και ακόμη να δω ομάδα του Πειραιά σε κρίσιμο αγώνα να κερδίσει στα ίσια ομάδα της Σαλαμίνας.

2)Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Αίαντα και κυρίως στους πιτσιρικάδες της ομάδας που έδειξαν πως αξίζουν και με το παραπάνω να φοράν αυτή την βαριά φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου