Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει



Μοιάζει απίστευτο όμως είναι αληθινό, σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του Γηπέδου Ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, ένα έργο που ο Πειραιάς το περιμένει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.


Σε πρώτη φάση γίνεται το ξήλωμα του  συνθετικού χλοοτάπητα που πραγματικά ήταν σε άθλια κατάσταση και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι χωματουργικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο.



* Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία  της Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ότι ενόψει των αγωνιστικών  υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα - κύπελλο θα πρέπει έγκαιρα να υποβάλλουν στην Γραμματεία της Ένωσης  τα απαραίτητα  δικαιολογητικά για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ έκδοση Ταυτότητας Πιστοποίησης Διπλωματούχου Προπονητή.







Το πρόγραμμα του Ανανεωτικού Σεμιναρίου Ταυτοτήτων της 10-11/9


Την ερχόμενη Δευτέρα 10/9  και την Τρίτη 11/9  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ το 3ο Ανανεωτικό Σεμινάριο Ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα και για τις δύο ημέρες του σεμιναρίου  είναι το εξής:
09.00 έως 14.00
14.00 έως 16.00 (διάλειμμα)
16.00 έως 20.00

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δώσουν το παρών τη Δευτέρα 10/9 και ώρα 09:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Π.Σ. Πειραιά. 


Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει


Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 στα Γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιώς  (οδός Γούναρη 31-33 - 7ος όροφος) , θα γίνει γραπτή εξέταση  επί των κανόνων παιχνιδιού από τις 800 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων τις οποίες οι διαιτητές μπορούν να κατεβάσουν  από το site της ΕΠΟ στην ενότητα : Κανονισμοί και δίκαιο / Ερωτήσεις Κανόνων παιχνιδιού 2018-2019.
Ακολούθως θα γίνει το πρώτο μάθημα επί των τροποποιήσεων κανόνων παιχνιδιού περιόδου 2018-2019 και θα δοθούν οδηγίες για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. 

Περιττό να επισημανθεί ότι η παρουσία , όλων των μη πιστοποιημένων από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ,  διαιτητών στις εξετάσεις (αθλητικές και γραπτές ) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  και θα αποτελέσει σοβαρό κριτήριο αξιολόγησης  για τα πρωταθλήματα αρμοδιότητας ΕΠΣΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου