Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Έχασε στα σημεία ο Αμπελακιακός από το Κερατσίνι με 0-1



Ένα παιχνίδι που θα κρινότανε στις λεπτομέρειες ξέραμε πως θα είναι ο αγώνας μεταξύ Αμπελακιακού και Κερατσινίου. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένες για την νίκη με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει κάποια ευκαιρία ούτε από την μια μεριά ούτε από την άλλη, με εξαίρεση ένα σουτ του Ράπτη που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορούν να βρούνε κενούς διαδρόμους στην άμυνα των φιλοξενούμενων δίνοντας τους μάλιστα την ευκαιρία να πιέσουν και να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα της ανόδου του Κερατσινίου στον αγωνιστικό χώρο, ήταν το γκολ στο 52’ από τον Κούντου που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του πανηγυρίζοντας έξαλλα. 


Από την άλλη πλευρά ο Αμπελακιακός είχε μία καλή ευκαιρία απ’ τον Λέκκα  μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ την οποία εξουδετέρωσε ο πολύ καλός Κουμπούλας στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.

Εντέλει και εκ του αποτελέσματος ο έμπειρος κόουτς του Κερατσινίου Βαγγέλης Λαϊβεράς κέρδισε στα σημεία τον νεοφώτιστο Αμπελακιακό, με την ομάδα μας να μετράει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων μας:

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης(80’ Σαρηγιάννης), Λίτσι(83’ Κοκλιώτης), Κοφσιανίδης, Σταφσουλάι, Καιμακαμούδης, Ράπτης, Λέκκα.

Προπονητής: Τάκης Αγγελάκης.

Κερατσίνι: Κουμπούλα, Γιαταγιανάκης, Γκεγκάι(46’ Δήμα), Αγγελάκης, Βαττής, Κούντου(85’ Παναγιωτόπουλος), Κομνηνός, Μιχαλάς(67’ Σφυρογιαννάκης), Στρίγγας (59’ Ροκάκης, Διάκος, Σιγάλας.

Προπονητής: Βαγγέλης Λαϊβεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου