Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μια νέα συνεργασία μεταξύ Maracana Sports Arena & GPS SEE / Valencia C.F. γεννιέται



Στην χώρα μας ο αθλητισμός είναι δύσκολο πράγμα και ο πρωταθλητισμός ακόμη περισσότερο. Παντού και πάντοτε όμως υπάρχουν άνθρωποι με όραμα που με προσωπικές κυρίως προσπάθειες προσπαθούν να κάνουν το βήμα παραπέρα και να ξεχωρίσουν από το απλό, το καθημερινό και το πλέον συνηθισμένο. Μία συνεργασία λοιπόν στον ποδοσφαιρικό τομέα της Σαλαμίνας με σκοπό την ανάπτυξη υγιών ακαδημιών με προοπτικές εξέλιξης έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Maracana Sports Arena & της GPS SEE / Valencia C.F. 


GPS SOUTH EAST EUROPE / VALENCIA C.F.  SOCCER PROGRAM

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. Νοτιοανατολικής Ευρώπης στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε όλο τον πλανήτη. 
Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS SEE / Valencia C.F. βασίζεται σε τρεις κεντρικούς άξονες: στο ποιοτικό και πρωτοποριακό προπονητικό μοντέλο της Ακαδημίας της Valencia C.F., στην κατάρτιση των προπονητών των σχολών της και στις ετήσιες επισκέψεις που πραγματοποιούνται σε κάθε σχολή του δικτύου.

 «εκπαιδεύουμε ανθρώπους – δημιουργούμε ποδοσφαιριστές» 

Η Ακαδημία της Valencia CF έχει αναπτύξει το Προπονητικό της Μοντέλο με βάση το μοντέλο παιχνιδιού της πρώτης ομάδας, το οποίο έχει καθοριστεί από την ξεχωριστή ταυτότητα του συλλόγου. Το προπονητικό μοντέλο της βασίζεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ των πέντε προπονητικών πυλώνων του ποδοσφαίρου στις νεαρές ηλικίες (τεχνική κατάρτιση, τακτική κατάρτιση, φυσικής κατάσταση ψυχολογική κατάσταση και κοινωνικοποίηση).

Νίκος Πέππας Προπονητής ακαδημιών στο Maracana
Ανδρέας Καλέργης-Ιδιοκτήτης Maraxana Sports Arena
Γιώργος Τόλλιας-Γεν. Διευθυντής Ακαδημιών GPS SEE Valencia
Ούγκο Χιμένεθ-Προπονητής Μεθοδολογίας

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα πρωτοποριακό βήμα για τα δεδομένα του τόπου μας που σίγουρα θα ωφελήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να φτάσουν τους στόχους τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου