Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Αμπελακιακός: Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, υψηλοί στόχοι!


Με κάποιες μικρές αλλαγές αλλά και μεγάλες επιστροφές θα δούμε τον Αμπελακιακό την φετινή αγωνιστική σεζόν 2019-2020. Η ομάδα του νησιού που πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία τα πήγε εξαιρετικά αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και έτσι επιστρέφει στο Α’ Τοπικό. 

Παρόλα αυτά ο Αμπελακιακός μόνο που δεν πτοήθηκε. Από την πρώτη στιγμή άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν ότι η επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική αποτελεί βασική προτεραιότητα για την φετινή χρονιά και οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις το υποδηλώνουν.


Ανανεώσεις και μεταγραφές…

Ράμα - Σελμανάι
Για αρχή η ομάδα κράτησε τον βασικό της κορμό ίδιο και έκανε τις απαραίτητες ανανεώσεις. Έτσι άλλωστε όπως είναι γνωστό εξασφαλίζεται η συνοχή και το δέσιμο.

Στην συνέχεια κατά την γνώμη μας η ομάδα έκανε στοχευμένες μεταγραφές και έδωσε βάση στην επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άνοδο του συλλόγου στην Γ’ Εθνική. 

Ο λόγος για τους Ρενάλντο Ράμα και Μάριο Σελμανάι όπου αυτομάτως ανεβάζουν επίπεδο την μεσο-επιθετική γραμμή και όπως έχουν αποδείξει προσφέρουν ουσιώδες θέαμα στο φίλαθλο κοινό.


Ακόμη δύο προσθήκες πραγματοποιήθηκαν σε άμυνα και επίθεση με τους Ηρακλή Σαμλίδη και Γιάννη θεοδωσίου να είναι οι εκλεκτοί. Δύο παίκτες με σημαντική εμπειρία οι οποίοι θα δώσουν σημαντικές λύσεις και διευκολύνσεις στο παιχνίδι της ομάδας.


Επένδυση σε νέα ταλέντα!

Μέσα στα άλλα ο Αμπελακιακός δείχνει να επενδύει στα νέα ταλέντα τα οποία είτε προέρχονται από τα φυτώρια των ακαδημιών του είτε από σκάουτινγκ σε γειτονικές ομάδες του νησιού.
Ενδεικτικά αρκετά νέα παιδιά που σίγουρα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής με μερικά να κερδίζουν πιθανόν και θέση βασικού.

Προκόπης Φασουλής: Ο 20χρονος αμυντικός αποτέλεσε μεταγραφή από τον συντοπίτη Αίαντα Σαλαμίνας.

Γκέρκι Ζώτο: Ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του Αμπελακιακού και γύρισε από τον δανεισμό του για 1 χρόνο στον Αίαντα Σαλαμίνας πίσω στην ομάδα. Αδιαμφισβήτητα ο 17χρονος επιθετικός αποτελεί ένα από τα ταλέντα του συλλόγου και είναι πολύ πιθανό να δούμε σπουδαία πράγματα από εκείνον την φετινή χρονιά.

Παιδιά από τι ακαδημίες επίσης είναι οι Σίννης (18χρονων), Λύτρας (16χρονων), Δερματάς (16χρονων), Ρισβάνης (16χρονων), Σεργίδης (19χρονων).

Γ.Βάρκας-Στ.Βογιατζής-Κ.Τσαμπατζάκης
Το προπονητικό τρίο
 
Η προπονητική σκυτάλη άλλαξε χέρια και ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή της ομάδας είναι ο Στέλιος Βογιατζής. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ο κ.Βογιατζής φαίνεται να κάνει πολύ καλή δουλειά στον σύλλογο του νησιού μιας και αυτό βγαίνει από τα στόματα των παικτών αλλά και από τις μεταγραφικές κινήσεις και επιλογές όπως διαβάσαμε παραπάνω.

Στο πλάι το Στέλιου Βογιατζή ο γνωστός μας Κώστας Τσαμπατζάκης που επιστρέφει για ακόμη μια φορά στον Αμπελακιακό αυτή την φορά ως βοηθός προπονητή με σκοπό να συνεισφέρει τα μέγιστα.
Την προπονητική τριπλέτα συμπληρώνει ο σαλαμίνιος προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Βάρκας ο οποίος είναι υπεύθυνος για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των γκολκίπερ του συλλόγου.

Εν κατακλείδι

Η ομάδα φαίνεται να έχει μπει σε μια σωστή πορεία. Όλα δείχνουν πως ο Αμπελακιακός θα κυνηγήσει την άνοδο και πως οι φίλαθλοι του συλλόγου θα δούνε όμορφη μπάλα κάτι που πέρυσι έλειψε. 
Ας ευχηθούμε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμους….και ίσως και την κατάκτηση της κορυφής!

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς ένα χρόνο μετά κατάλαβαν οι διοικούντες ότι ο Αγγελάκης ήταν η αιτία (μαζί με 2-3 ποδοσφαιριστές-χρηματοδότες) που χάσανε την κατηγορία.
    Εν μέρει το πρόβλημα λύθηκε. Απομενουν οι παίχτες-χρηματοδότες.......
    recpect!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή