Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν ο Α.Γ.Σ Σείριος Σαλαμίνας φτάνει την ρυθμική γυμναστική σε άλλο επίπεδο


Δεν έχει πάνω από τέσσερα χρόνια από τότε που η Ρένα Μπούτση ίδρυσε την δική της σχολή χορού στην Σαλαμίνα. Ένας αθλητικός γυμναστικός σύλλογος που από την αρχή ξεχώρισε για το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής και συνεχίζει να εντυπωσιάζει χρόνο με τον χρόνο. 

Κορίτσια από τριών μόλις χρονών γίνονται δεκτά στα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής και ανακαλύπτουν τον κόσμο της γυμναστικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γνωρίζοντας την εκγύμναση, την ευλυγισία, την δύναμη, τον έλεγχο των κινήσεων και του σώματος, την καλή στάση σώματος εναρμονισμένη με την χάρη στις κινήσεις , κοινωνικοποίηση , αποφασιστικότητα αλλά κυρίως μαθαίνουν να διαχειρίζονται το χρόνο τους ,να προσπαθούν και να θέτουν στόχους στην ζωή τους.


Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτά τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της σχολής Α.Γ.Σ Σείριος Σαλαμίνας οι μαθήτριες της ρυθμικής έχουν φέρει:

1) Δύο 5ες  θέσεις και δύο 8ες θέσεις, στο Διεθνές Μίτινγκ Irini cup στη Χαλκίδα .
2) Χρυσό  μετάλλιο  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής  στη κατηγορία των 12-14 ετών και δύο  ασημένια μετάλλια το ένα στη κατηγορία των 8-10 ετών και το άλλο στη κατηγορία των 14-16 ετών .

Πάνω από 40 μετάλλια για φέτος στο πανελλήνιο διασυλλογικό κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής Elite cup και άλλα 35 πέρυσι στην ίδια διοργάνωση .

Συμμετοχές  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στα τμήματα των κορασίδων , παγκορασίδων και προαγωνιστικο E' κατηγορίας. 

Τέλος η Ρένα Μπούτση είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, προπονήτρια Ρυθμικής και Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και Εθνικός κριτής Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής καθώς και  προπονήτρια  Αγωνιστικής Αεροβικής  Γυμναστικής .

Να τονίσουμε πως μόνο στα τμήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής ο Α.Γ.Σ Σείριος μετρά 120 αθλήτριες που συνεχώς πληθαίνουν. 



1 σχόλιο:

  1. Όποιος δουλεύει προκόβει ειδικά όταν την ξέρει καλά την δουλειά του.Συγχαρητήρια σε όλους για αυτές τις επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή