Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Πολύ καλές εμφανίσεις των παιδιών του Γ.Σ Σαλαμίνας Στίβου στον Πανελλήνιο της Χαλκίδας



Ο Θανάσης Μασούρας με την γαλάζια εμφάνιση.

Με πολύ όμορφο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά στα τμήματα στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Σαλαμίνας μετά από μία επιτυχημένη εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθη χθες το πρωί στην Χαλκίδα. 

Ο σύλλογος της Σαλαμίνας κατάφερε και εκτός της πρώτης θέσης στα 600μ. Παγκορασίδων της Εμμανουέλλας Πλάκας πλάσαρε σε εξίσου πολύ καλές θέσεις και τα υπόλοιπα παιδιά.



  
Η Χριστίνα Κοντράσι λίγο πριν τον τερματισμό
Ο Θανάσης Μασούρας αθλητής του Σπύρου Παππά έτρεξε στο αγώνισμα των 1000μ. και κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα σε πολλούς αθλητές, όπου είναι μια πολύ καλή επίδοση αφού ο χρόνος κατέβηκε στα 2:42’’!
.



 Στην συνέχεια η Χριστίνα Κοντράσι που προπονείται και εκείνη με τον Σπύρο Παππά(όπως και οι αθλήτριες που ακολουθούν) με χρόνο 3:18’’ πήρε την 8η θέση στα 1000μ. που αποτελεί έναν πάρα πολύ καλό χρόνο για πρώτη χρονιά που τρέχει, ο οποίος τυχαίνει να είναι και το ατομικό της ρεκόρ

Η Νικολέτα Παπανικολάου οδηγεί την κούρσα





Αξίζει να σημειωθεί πως συμμετοχή είχαμε και στα 2000μ. από την Νικολέτα Παπανικολάου που το πάλεψε και έκανε την δικιά της κούρσα με πολύ έντονο ανταγωνισμό τερματίζοντας 4η στην σειρά της!





Απο δεξιά προς αριστερά
Ηλίας Νταβίδης - Θρασύβουλος Μπάγιος -
Εμμανουλα Πλάκα -
Βάσω Παπανικολάου - Σπύρος Παππάς -
Νικολέτα Παπανικολάου -
Χριστίνα Κοντράσι - Χριστίνα Βασιλαρά

Τέλος η Βάσω Παπανικολάου μας εκπροσώπησε και εκείνη στα 600μ. όπου κατάφερε να τερματίσει πρώτη στη σειρά της με χρόνο 1:51’’ που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αφού τρέχει πρώτη χρονιά σε αυτό το αγώνισμα.

Να σημειώσουμε πως οι αθλητές του συλλόγου προπονούνται καθημερινά σε χωμάτινο γήπεδο με μηδέν υποδομές κάτι που αυτομάτως του ανεβάζει κατά πολύ τον βαθμό δυσκολίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου