Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Υπέκυψε στην Κρήτη ο Αμπελακιακός, 2-1 ο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ



Δεν τα κατάφερε στα Χανιά της Κρήτης ο Αμπελακιακός απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και δέχθηκε την ήττα σε ένα βαθμολογικά πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη καθ’ όλη την  διάρκεια του παιχνιδιού αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. 

Στο 30’ οι παίκτες του Τάκη Αγγελάκη πραγματοποίησαν γρήγορη αντεπίθεση με τον Σταφσουλάι να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια να αδειάζει δύο αμυντικούς και να σημειώνει με δυνατό σουτ λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή το 0-1. 

Η ΣΥΝΚΑ καλούνταν να αντιδράσει και η ανάπαυλα του ημιχρόνου της έδωσε την ευκαιρία αυτή. Τέσσερα μόλις λεπτά από την έναρξη το β’ μισού το αγώνα οι γηπεδούχοι με αλλεπάλληλες σέντρες εκμεταλλεύτηκαν την ανεκτικότητα του διαιτητή στα σκληρά μαρκαρίσματα που έκαναν και σε μία φάση όπου ο αμυντικός του Αμπελακιακού δέχτηκε επιθετικό φάουλ το παιχνίδι συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ένα σουτ του το οποίο βρήκε και δίχτυα φέρνοντας έτσι το ματς στα ίσια. 


Η ομάδα μας εμφανώς σαστισμένη από την ισοφάριση δεν πρόλαβε να συνέλθει και οι Κρητικοί σημείωσαν το 2-1 όταν μετά από δυνατό σουτ η μπάλα βρήκε στον Μάνη και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας έτσι τον Καρνέση που είχε πέσει από την άλλη μεριά της εστίας.

Με την ΣΥΝΚΑ να είναι πλέον μπροστά ο Αμπελακιακός πίεσε και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία σε σουτ  του Σταφσουλάι εντός της μικρής περιοχής στο 88΄ το οποίο απεσώβισε εντυπωσιακά ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Εν κατακλείδι, ο Αμπελακιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και καλείται πλέον να κάνει ότι περνάει από το χέρι του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Γιούχτα που παλεύει και εκείνος για την άνοδο. Να σημειωθεί ότι στο επόμενο εντός έδρας αγώνα η ομάδα μας θα στερηθεί του Μάνη και Κοκλιώτη που με τις σημερινές κίτρινες κάρτες είναι τιμωρημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου