Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει



Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου-ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα διεξαχθούν  κανονικά οι αγώνες πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας .
Ωστόσο ο  προγραμματισμένος Δευτεριάτικος αγώνας της Α΄ Κατηγορίας, «ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ –ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ»  λόγω της εορτής της 25ης Μαρτίου θα διεξαχθεί το Σαββάτο 23/3.

*Όπως μας γνωστοποίησε ο Δήμος Κερατσινίου/Δραπετσώνας, έχουν ξεκινήσει τα προγραμματισμένα έργα στο γήπεδο Κερατσινίου Σιταποθηκών, με τις πρώτες εργασίες να γίνονται στα αποδυτήρια.
Θα ακολουθήσουν τα έργα ανακατασκευής - συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, του ταρτάν και μετά το   Πάσχα η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα.

*Σε καλό δρόμο βρίσκονται τα έργα στο γήπεδο του  ποδοσφαίρου του ΣΕΦ.
Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται τα έργα στο αγωνιστικό χώρο (επίστρωση χωμάτων- αποστραγγιστικά) και θα ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο,  η τοποθέτηση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα.
Θα ακολουθήσουν τα έργα  στον ηλεκτροφωτισμό,  της περίφραξης, και των αποδυτηρίων.


Tην ερχόμενη Τετάρτη 20/3/2019 και ώρα 15.45 στο γήπεδο Περάματος θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός αγώνας της Ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου" ΑΕ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα

Τους παρακάτω αγώνες πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη  της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.03.2019
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ο κ. Π. Λαπατάς)
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ(ο κ. Κ. Χολέβας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ(ο κ. Μ. Συνοδινός)
Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (ο κ. Λ. Κανδύλης)
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.03.2019
ΑΜΦΙΑΛΗ- Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ (ο κ. Π. Λαπατάς)
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ.Ι. Σπάθας )
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)
ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ (ο κ. Ι. Ποντίκης)
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ( ο κ. Β. Κουτσούπης)
ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)


               

./.


-2-

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019 , το Φύλλο Αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κ. Μαρινάκης, την περιεχόμενη σε αυτό ομολογία- παραδοχή του κ. Π. Ξανθόπουλου (γενικού αρχηγού του γηπεδούχου σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ) σχετικά με το συμβάν, την έκθεση του παρατηρητή αγώνα κ.  Χ. Τρύφωνα, την ιατρική γνωμάτευση του ιατρού αγώνα κ. Λουκά Χρ. καθώς και την έγγραφη απολογία του  σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ' αυτό  παραπτώματα, πριν την έναρξη του  αγώνα  Πρωταθλήματος «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ–ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019 που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών  στις 3.03.2019 και ο οποίος δεν διεξήχθη ,λόγω της γενόμενης επίθεσης και βιαιοπραγίας μετά τραυματισμών  κατά του  προπονητή Ι. Καλαϊτζή και ποδοσφαιριστών του φιλοξενούμενου σωματείου ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ από τον ποδοσφαιριστή του γηπεδούχου σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ κ. Γερακάρη Γ. και  φιλάθλους της  γηπεδούχου ομάδας που είχαν ως αποτέλεσμα  την μη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Πρωταθλήματος  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019  (άρθρο 21 παρ. 3.,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων &άρθρο 15 παρ.4 εδ.γ΄και 14 παρ.1,2,3 του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ).
β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων &άρθρο 21 παρ. 4γ. του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ).
γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  τρείς (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 150€, (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ δ του ΚΑΠ- άρθρο 15 παρ. 4γ. του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς και την  έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ' αυτό  παραπτώματα,  του αγώνα πρωταθλήματος «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019 που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών  στις 3.03.2019 και ο οποίος δεν διεξήχθη- συμμετοχή σε αντιαθλητικές ενέργειες:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση των άρθρων  14.παρ1α-2-3& 15 παρ. 4α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.
β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ χρηματική ποινή 80€ (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΓΕΡΑΚΑΡΗ Γ. , ποδοσφαιριστή  του σωματείου  ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ' αυτό  παραπτώματα, πριν τον  αγώνα  Πρωταθλήματος «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019 που ήταν προγραμματισμένος  να διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών  στις 3.03.2019 και ο οποίος δεν διεξήχθη – Επίθεση και βιαιοπραγία μετά τραυματισμών  κατά του  προπονητή Ι. Καλαϊτζή και ποδοσφαιριστών του σωματείου ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:
Επιβάλλει  στον ποδοσφαιριστή ΓΕΡΑΚΑΡΗ Γ. του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ ποινή αγωνιστικού  αποκλεισμού για 13 αγωνιστικές ημέρες &  χρηματική ποινή 130 ευρώ (άρθρο 10  παρ.1β.γ.στ.  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.) καθώς και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και παύση από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα  που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) μήνες (άρθρο 12  παρ. β.γ.  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).




./.


-3-

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ   καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτό  παράπτωμα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 3.03.2019  – ρίψη αντικειμένου:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ  για παράβαση των άρθρων  14 παρ.1-2-3 &15 παρ. 2  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.
β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ  χρηματική ποινή 70€  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   καθώς την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτό  παράπτωμα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 28.02.2019  – Αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά μελών του σωματείου:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση του άρθρου  14 παρ.1-2-3 & του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.
β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή 50€  που διπλασιάζεται σε 100 ευρώ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)


Μέχρι τις 20/3 οι εγγραφές στη Σχολή Επανεξέτασης Προπονητών

Μέχρι και την  Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα στη διεύθυνση proponites@epo.gr  για την εγγραφή τους στη Σχολής Επανεξέτασης Προπονητών UEFA A, UEFA B, UEFA C που θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΣ Πειραιά το χρονικό διάστημα 1-20/4/2019.
Ειδικά οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολές UEFA C από την έναρξη αυτών (2013) μέχρι και 31.08.2017 και δεν έχουν ολοκληρώσει τις επανεξετάσεις τους, οφείλουν να συμμετάσχουν μέχρι και 30.06.2019 σε σχολές επανεξέτασης του εν λόγω διπλώματος που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα. Μετά το τέλος αυτής της ημερομηνίας, θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από το Convention 2015 (χρονικό περιθώριο δύο ετών για τις επανεξετάσεις). 

Ποινές Υποδομών

Η  Επιτροπή  Υποδομών της  Ε.Π.Σ. Πειραιά  αφού  έλαβε  υπόψη  της τις  σχετικές  διατάξεις  του
Πειθαρχικού  Κώδικα της  Ε.Π.Ο., τις  προκηρύξεις  Πρωταθλήματος  K18 , K16 & K14 2018-2019  καθώς  επίσης  τα  Φύλλα  Αγώνων  Πρωταθλήματος  K18 , K16 & K14 της  2 & 3/3/2019  επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

Ονοματεπώνυμο
Αρ. δελτ.
Σωματείο
Αγων/κές
Από
Διοργάνωση
ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ Ε.
1464234
ΙΩΝΙΚΟΣ
1
3-3-2019
Κ18
ΞΑΜΠΛΑΣ Κ.
1444891
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
1
3-3-2019
Κ16

1. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος  Κ18-Α2  της 3/3/2019 μεταξύ των ομάδων  ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  που  δεν διεξήχθη  με υπαιτιότητα  του  σωματείου ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  ,  κατακυρώνεται  με τέρματα  3-0 και βαθμούς  τρείς (3)  έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου    ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ. Αφαιρούνται επίσης  τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  .

2. Ο αγώνας του Πρωταθλήματος  Κ14-4  της 3/3/2019 μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που  δεν διεξήχθη  με υπαιτιότητα  του  σωματείου ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ,  κατακυρώνεται  με τέρματα  3-0 και βαθμούς  τρείς (3)  έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου  ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  . Αφαιρούνται επίσης  τρείς βαθμοί από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα από το σωματείο ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ.                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου