Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Βαγγέλης Ντάγκας: «Οι φίλαθλοι του Αίαντα αξίζουν να ονειρεύονται»


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το Anatropes Sport, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται η απερχόμενη διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας με τον παλαίμαχο και γνωστό σε όλους μας ποδοσφαιριστή και ενδιαφερόμενο για την προεδρία της ομάδας Βαγγέλη Ντάγκα.

Καιρό τώρα ο κόσμος της ομάδας δείχνει ανησυχία στα social media αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το μέλλον του Άγιαξ.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο άνθρωπος που έρχεται να αποτελέσει λύση και να δώσει μια εντελώς νέα προοπτική στα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ο Βαγγέλης Ντάγκας.


Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τον άνθρωπο αυτόν μιας και οι γνώσεις του γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου δεν χωρούν αμφισβήτησης και όλοι στη Σαλαμίνα γνωρίζουν την αγάπη του για την ομάδα του νησιού.

Μέχρι στιγμής λοιπόν φαίνεται να έχει παρουσιαστεί ένα πλάνο σε βάθος πενταετίας για το μέλλον του συλλόγου το οποίο θα περιλαμβάνει την δημιουργία αξιόπιστων και σωστών ακαδημιών, την ομογένεια σε έναν βαθμό που θα φτάνει το 70% αναφορικά με τους παίκτες που θα αγωνίζονται με την φανέλα του Αίαντα, την συσπείρωση του κόσμου και την ραγδαία αύξηση της προσέλευσης όλων των Σαλαμίνιων στο γήπεδο και τέλος την σταδιακή άνοδο της ομάδας όχι μόνο ως αξιοπρεπούς παρουσίας αλλά και ως διεκδικήτριας στην άνοδο μεγάλων κατηγοριών.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές αλλά μέχρι στιγμής όλα φαίνονται να μπαίνουν σε μία σειρά με το μέλλον του Αίαντα Σαλαμίνας να μην είναι πλέον ούτε αβέβαιο ούτε στον αέρα.

1 σχόλιο:

  1. Τώρα μάλιστα θα σώσει τον αία ο ντάγκας ....μιλάμε για πολλά γέλια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή