Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ-ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: 3-0



Σαν σε προπόνηση μετέτρεψαν το σημερινό ματς οι παίκτες του Αμπελακιακού απέναντι στην ΑΕ Νίκαιας που κυριολεκτικά εκτός από δυο στημένες φάσεις δεν απείλησε την εστία του Μαγιάτη. Ο Αμπελακιακός έχοντας για ακόμη μια φορά σε εξαιρετική φόρμα τον Ραπτόπουλο έδειξε από την αρχή ποιος θα ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22’ με πλασε του Ραπτόπουλου. Χωρίς άλλες φάσεις έληξε το πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια .


 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμπελακιακός μπήκε δυνατά και στο 50’ και παλι ο Ραπτόπουλος  πέτυχε το δεύτερο γκολ βγαίνοντας τετ α τετ με τον τερματοφύλακα μετά από ωραίο συνδιασμό με τον Ψωίνο. Η ΑΕ Νίκαιας έπρεπε να αντιδράσει και πίεσε όσο μπορούσε μη καταφέρνοντας όμως κάτι. Στο 78’ ο Παπουτσής μετά από κομπίνα με τον Ραπτόπουλο στην εκτέλεση φάουλ χτυπησε δυνατό σουτ που πέρασε όμως λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε έτσι αλλά ο Ραπτόπουλος είχε άλλη γνώμη. Στο 86’ λοιπόν μετά από σέντρα ακριβείας του Ψωίνου ο Ραπτόπουλος τσιμπώντας την μπάλα ανάμεσα σε δυο αμυντικούς κρέμασε το τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων πετυχαίνοντας χατρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.



Συνθέσεις ομάδων:

Αμπελακιακός: Μαγιάτης Π., Νάνος Αθ., Παπαδόπουλος Ν., Μαγιάτης Β., Παπουτσής, Σγούρδας, Θεοχάρης(αλλαγή με τον Παπαθεοχάρη να παίρνει την θέση του),Ψωίνος, Ζώτο(αλλαγή με τον Κυριακού),Ραπτόπουλος(αλλαγή με τον Ζερβό, Κρουστάλης.

ΑΕ Νίκαια: Μακρής, Σπήλιος, Φίλε Κ., Δασκαλάκης, Σαμπίδης, Βουρνάζος, Σιδέρης, Καλογήρου, Βαλσαμάκης, Μιχαήλ, Αθανασόπουλος.

*Διαιτησία: Αργύρης Ε., Χαλβαντζάκος Π., Κουρομιχελάκης Αργύρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου