Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Αμπελακιακός-Ίκαρος Καλλιθέας: 0-1



Το ντέρμπι μεταξύ Αμπελακιακού και Ίκαρου Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο μεσημέρι στο γήπεδο Αμπελακίων με την ομάδα μας να θέλει πάση θυσία την νίκη και τον Ίκαρο να μην έχει περιθώριο για απώλεια βαθμών ώστε να κρατήσει την πρωτιά στην βαθμολογία του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι ασκώντας από πολύ νωρίς πίεση στον Αμπελακιακό και πετυχαίνοντας το γκολ στο 31’ με τον Lala να ανοίγει το σκορ και να παγώνει τους γηπεδούχους. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια μη αφήνοντας ανοιχτούς χώρους και παίζοντας δυνατά και με αντεπιθέσεις. Έτσι λοιπόν κύλησε το παιχνίδι με τον Αμπελακιακό να κυνηγά το σκορ χωρίς όμως αποτέλεσμα και να υποχρεώνεται στην ήττα και την παραχώρηση τριών βαθμών στον πρωτοπόρο Ίκαρο.
Συνθέσεις ομάδων:

Αμπελακιακός:
Μαγιάτης Π., Νάννος(57’ Καρποντίνης), Μπούνταλης, Μαγιάτης Ε.(46’ Θεοχάρης),Παπαδόπουλος , Σκιαθίτης, Ζώτο, Κρουστάλης, Σγούρδας, Παπαθεοχάρης, Ψωίνος.

Ίκαρος Καλλιθέας:
Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ, Βουρλούζης, Ταράτσας, Lala, Κυριακίδης, Κορρές, Φουλουκίδης(91’ Σηρούρτος), Μακρής, Στουπής(90+ Φέκος), Γεωργίου(72’ Ατζαμπατζίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου