Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Αίας Σαλαμίνας-Νίκη Ρέντη: 1-2



Στο γήπεδο του υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αίαντας την Νίκη Ρέντη για το μεταξύ τους παιχνίδι. Το κλίμα ήταν άκρως φιλικό και προβλεπόταν ένας πολύ όμορφος αγώνας με τον καιρό να βοηθάει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό. Ο Αίαντας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε αρκετά νωρίς το σκορ μόλις στο 10’ λεπτό της αναμέτρησης με κερδισμένη μάχη στο κέντρο του γηπέδου και απευθείας αντεπίθεση με τον Κουφή να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και να τον πλασάρει υποδειγματικά. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 32’ ισοφάρισαν ύστερα από σέντρα και κεφαλιά από τον επιθετικό τους. 


Με το 1-1 λοιπόν πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες. Στην επανάληψη του αγώνα ο Αίαντας δεν μπήκε όσο δυνατά θα έπρεπε και στο 62’ ύστερα από αντεπίθεση της Νίκης Ρέντη η ομάδα μας δέχτηκε το 2ο γκολ με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 74’ ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα σε παίχτη των φιλοξενούμενων ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε 2η κίτρινη κάρτα στον Ράμφο Κ. αφήνοντας την ομάδα μας με δέκα παίκτες. Το μόνο που κατάφερε ο Αίαντας ήταν μια στο κεφαλιά 85’ με τον Κοβιό που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και άλλη μια στο 94’ από τον Παπαμιχαήλ με την ίδια κατάληξη. Πολύ καλή η διαιτησία.

Συνθέσεις ομάδων:

Αίας Σαλαμίνας:
Τριανταφύλλου, Συριανός (90’ Ράπτης), Κυριακός, Κάλαϊ( Φουρνάρης 79’), Μπέλλιας, Κοβιός, Λιάτος, Γεωργαντόπουλος( Λαμπρινός 46’), Παπαμιχαήλ, Κουφής, Ράμφος Κ.

Νίκη Ρέντη:
Ξηραφόπουλος, Τσελίκας, Παυλόπουλος, Φράγκος(84’ Ζουβέλος),Τσιρογιάννης Β.,Μητακίδης(90’ Ντινόπουλος), Οσμάνας, Τσιρογιάννης Α., Φέρκο, Δασκαλάκης, Μακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου