Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής



1.Στον κ. ΒΑΡΚΑ Γ. β’ προπονητή του σωματείου ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10€ (αγώνας ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ στις 11.12.2016).

2.Στον κ. ΒΑΡΣΟ Κ. εκπρόσωπο  του σωματείου ΣΠΙΘΑ επιβάλλεται η ποινή της επίπληξης (αγώνας ΣΠΙΘΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ στις 11.12.2016).

3.Στο σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  επιβάλλεται χρηματική  ποινή 30€ που διπλασιάζεται σε 60€ λόγω υποτροπής  (αγώνας ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ  στις 11.12.2016).

4.Απαλλάσσονται τα σωματεία ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  (αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  στις 11.12.2016).



Κλήση σε απολογία


Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλείται σε έγγραφη απολογία ο κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Μ. ποδοσφαιριστής του σωματείου ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ ( αγώνας Εφηβικού Πρωταθλήματος της 3.12.2016 ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ  – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ).

Το σχετικό υπόμνημα  θα πρέπει να υποβληθεί στην γραμματεία της Ένωσης εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ενημέρωση του ποδοσφαιριστή.


*Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εύχονται σε όλο το φάσμα του Πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία.

  
 *Τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά την ερχόμενη Δευτέρα 26/12/2016 λόγω της αργίας των Χριστουγέννων, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη 27/12/2016.



* Την Τρίτη 27/12/016  στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ, και ώρα 16.00 έως και 19.00 η Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ  διοργανώνει Φιλανθρωπικό μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών με την συμμετοχή και του ΙΩΝΙΚΟΥ ενώ παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Την εκδήλωση θα στηρίξει και η Ε.Π.Σ. Πειραιά  και καλεί  όλους τους  φίλους μικρούς και μεγάλους να  παραβρεθούν και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, προσφέροντας ό,τι μπορούν αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από αθλητισμός, είναι «αλληλοβοήθεια, αγάπη, πολιτισμός ελπίδα».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ  ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ   ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΞΙΑ»

2 σχόλια:

  1. ψιλοπραγματα φαγαμε αυτη τη φορα,την προηγουμενη που ειχε γινει εξω φρενων ειχαμε φαει 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή