Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τον Φεβρουάριο η Σχολή Προπονητών UEFA C’ στον Πειραιά



Όπως μας γνωστοποίησε η Ε.Π.Ο. (τμήμα σχολών προπονητών) η σχολή Προπονητών UEFA C  που  είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, θα  διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 10 έως και 19 Φεβρουαρίου 2017 και  όχι  στις 19-28/4/2017 που είχε αρχικά οριστεί.




Για τον λόγο αυτό  παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές που ενδεχομένως θα φοιτήσουν στην συγκεκριμένη σχολή να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ από την  Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017.



ΠΡΟΣΟΧΗ !!
*Ενόψει της προσεχούς ετήσιας κορυφαίας Εορταστικής εκδήλωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, κατά την οποία πρόκειται να βραβευθούν και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των πειραϊκών σωματείων που εισήχθησαν  σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα το έτος 2016, παρακαλούμε μέχρι την Παρασκευή 13  Ιανουαρίου 2017 τα σωματεία μας να μας γνωστοποιήσουν με έγγραφο, τους ποδοσφαιριστές τους  που εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. το έτος 2016 - ονοματεπώνυμο και Σχολή- και να προσκομίσουν μαζί και την  σχετική βεβαίωση ή πιστοποιητικό  – θεωρημένα –  της εισαγωγής τους στο ΑΕ.Ι.



*Ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε το Φιλανθρωπικό  τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών που διοργάνωσε την  Τρίτη 28/12, η Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ με την συμμετοχή του ΙΩΝΙΚΟΥ .

Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» που μάλιστα παραβρέθηκε στην εκδήλωση, όπως και τα περίπου 25 κορίτσια που
φιλοξενεί  το ίδρυμα στον Κολωνό.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν  η αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου/Δραπετσώνας κα Σταυρούλα Συράκου, οι κ. κ. Ιωάννης Ποντίκης και Λουκάς Κανδύλης από την Ε.Π.Σ. Πειραιά,   ο Εξωραϊστικός σύλλογος Χαραυγής και το χορευτικό του τμήμα  που  χόρεψε κρητικούς χορούς, αλλά και αρκετός κόσμος που γέμισε το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου