Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η εκδήλωση του Γ.Σ. Σαλαμίνας



Στον όμορφο χώρο εκδηλώσεων «LEO» πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι την κοπή της πίτας του ο δραστήριος Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας. Ο Θρ. Μπάγιος καλωσόρισε γονείς και παιδιά και ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Δ. Χριστοδούλου, ο αντιπρόεδρος Στ. Τούτσης και ο ένας εκ των προπονητών της ομάδας στίβου Σπ. Παππάς, που μίλησε εκ μέρους και του Ηλ. Νταβίδη για το έργο που για πρώτη φορά γίνεται στο στίβο, τις επιτυχίες και το πρόγραμμα «kids athletic» του ΣΕΓΑΣ, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε με τα σχολεία της Σαλαμίνας.


Στον  διοικητή του ΑΣΑΕΔ και γνωστό Έλληνα πρωταθλητή του στίβου Σπ.
Ανδριόπουλο (πανελλήνιο ρεκόρ στα 10.000μ. και στο μαραθώνιο δρόμο και 7η θέση σε παγκόσμιο στίβου στα 10.000μ.)  απονεμήθηκε μία προτομή του Αίαντα Σαλαμίνας, που κυκλοφορεί από την εφημερίδα «Ανατροπές». 

Παραβρέθηκε ακόμη ο διοικητής  του Α.Τ. Σαλαμίνας Π. Τζούσης, που κλήθηκε για να βραβεύσει την εφηβική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας, ενώ βραβεύτηκαν επίσης οι αθλητές του στίβου που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε. Η εκδήλωση έκλεισε με άφθονο φαγητό και ζωντανή μουσική. 

5 σχόλια:

  1. τελειώστε τους το γήπεδο να κάνουν προπόνηση και σε δυο χρονάκια θα χουμε αθλητές στίβου στην εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aaa re karxaria paiktoura...Proponitaras eisai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΒΙΔΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή