Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Τα παρατράγουδα



Με τη διεξαγωγή των σημερινών κωπηλατικών αγώνων δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα. Παρατράγουδα που όμοιά τους δυστυχώς έχουμε ξαναδεί σε συλλόγους. 

Έτσι λοιπόν και σήμερα, αφού τελείωσαν οι αγώνες, εκπρόσωπος του ΝΑΟΣ απευθύνθηκε από μικροφώνου στον κόσμο - κυρίως αθλητές και γονείς - και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν στον χώρο της απονομής μεταλλίων.
Απ΄ αυτήν τη στιγμή της ανακοίνωσης περνά περίπου μισή ώρα με τον ήλιο να καίει. Οι θεατές λογικά έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν για τη μεγάλη καθυστέρηση:


Σε ερώτηση μητέρας προς υπεύθυνο του συλλόγου γιατί τόση καθυστέρηση για την έναρξη των απονομών, τη στιγμή που όλα ήταν έτοιμα, η απάντηση ήταν «περιμένουμε τη δήμαρχο»


Η ζέστη εξακολουθούσε να κάνει τη ζωή του κόσμου δύσκολη κι όλοι έψαχναν εναγωνίως σκιά.  Μια μικρή τυχερή ομάδα είχε προλάβει να καθίσει κάτω από ομπρέλα. Με την καθυστερημένη άφιξη της δημάρχου και του επιτελείου της,  παράγοντας της ομάδας ανάγκασε τους ανθρώπους που βρίσκονταν εδώ και ώρα κάτω απ΄ την ομπρέλα με τη φράση  «Όλοι πίσω, όλοι πίσω!» να οπισθοχωρήσουν στον ήλιο, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά πως «Εδώ θα κάτσει η δήμαρχος κι οι προσκεκλημένοι!». 

Την ώρα που η κ. Νάννου είχε πάρει το μικρόφωνο κι έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις για τα «Σαλαμίνια», ο ίδιος υπεύθυνος, εμφανώς γοητευμένος, άρχισε να φωνάζει σε μικρούς φωτογράφους του συλλόγου «Τραβάτε φωτογραφίες, τραβάτε, κι άλλες, τράβα, τράβα!». 

Δεν θα σχολιάσω τα παραπάνω. Θα τα αφήσω στην κρίση του κόσμου.  

Μάριος Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου