Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Με ικανοποιητική συμμετοχή και οι φετινοί κωπηλατικοί αγώνες του ΝΑΟΣ




Με τον ΝΑΟΣ να διοργανώνει τους καθιερωμένους κωπηλατικούς αγώνες σε διασυλλογικό επίπεδο κύλησε η σημερινή ημέρα με την συμμετοχή να είναι μεγάλη με 11 ομίλους απ’ όλη την Ελλάδα να λαμβάνουν μέρος και τον αριθμό των αθλητών να φτάνει τους 126 στο σύνολο. 

Ο καιρός ήταν καλός και ευνόησε τα πληρώματα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες.



Αναλυτικά οι όμιλοι που έλαβαν μέρος και ο αριθμός των αθλητών έκαστος:

ΚΕΡΚΥΡΑ – 8 αθλητές
ΜΥΤΙΛΗΝΗ- 1 Αθλητής
Κ.Ο.Ε- 5 Αθλητές
ΝΑΣ- 12 Αθλητές
ΝΟΠΤ- 12 Αθλητές
Όμιλος Ερετών- 18 Αθλητές
Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ- 5 Αθλητές
Ο.Σ.Φ.Π- 5 Αθλητές
ΕΝΟΑ- 23 Αθλητές
Ν.Ο Αργοστολίου- 10 Αθλητές
Ν.Α.Ο. Σαλαμίνας- 21 Αθλητές


Ο προπονητής του ομίλου Αλέκος Περάματζης
Να σημειώσουμε πως η παρουσία του Ν.Α.Ο.Σαλαμίνας ήταν άκρως θετική με αρκετά κερδισμένα μετάλλια. Οι φυσιογνωμίες άλλωστε του Αλέκου Περάματζη ως προπονητή του ομίλου αλλά και του Αντώνη Αργυρίου ως προέδρου βοηθούν στο να κατακτούν τους στόχους που οι αθλητές του συλλόγου θέτουν και να ανεβάζουν την σημαία του ΝΑΟΣ ψηλά. 

(Πρόσφατο παράδειγμα το Χρυσό μετάλλιο του ελληνικού πληρώματος 4x εφήβων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με τον Ηλία Κουδούνα του ΝΑΟΣ να σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία μαζί με τους συναθλητές του και να δίνουν την ευκαιρία στο ελληνικό ύμνο να ακουστεί μέσα στην Κωνσταντινούπολη.)
(Ακόμα μην ξεχνάμε τους αδελφούς Κόνσολες που εδώ και μερικές ημέρες βρίσκονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στις Η.Π.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου