Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Κατώτερος των περιστάσεων ο Αίαντας κόντρα στην Χαραυγή



Την φαινομενικά ισοδύναμη ομάδα της Χαραυγής φιλοξένησε ο Αίαντας σήμερα στην έδρα του σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε δύο εύκολα γκολ των φιλοξενούμενων. 

Στο 12ο λεπτό λοιπόν η Χαραυγή έβγαλε αντεπίθεση με τον επιθετικό της να κερδίζει καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Αίαντα. Έτσι η Χαραυγή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ με τον Αίαντα να φαίνεται εκτός παιχνιδιού. 


Στην συνέχεια η ομάδα μας πίεσε αλλά η ταχύτατη Χαραυγή που χτυπούσε συνεχώς με αντεπιθέσεις εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας μας στο 23’ και με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το τελικό 0-2. 

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ το παιχνίδι είχε αρχίσει να βράζει στην θέση του Κωνσταντινίδη πέρασε ο Μελαμπιανάκης όπου άλλαξε εντελώς την εικόνα των γηπεδούχων αν και τραυματίας. 


Παρόλα αυτά ο Άγιαξ δεν κατάφερε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού ούτε στο δεύτερο ημίχρονο αφού οι φιλοξενούμενοι έχοντας το υπέρ τους 0-2 γύρισαν στην άμυνα μη αφήνοντας ελεύθερους χώρους στους παίκτες της ομάδας μας.

Κάπως έτσι ήρθε η πρώτη ήττα του Αίαντα στο φετινό πρωτάθλημα μετά την αλλαγή προπονητή του Στάθη Φουρίκη από τον πάγκο της ομάδας.

3 σχόλια:

  1. κατώτερος των περιστάσεων ο αιας γιατί για πες μας;να μας πεις για το ματς ποσοι έλειπαν πόσο καιρό είχε να βάλει ομεσα τον παπαδημητριου ή τον ευαγγελου πόση ώρα κατοχή είχε ο αιας πόσο ετών ήταν ο φορ μας πόσο άντεξε ο μελαμπιανακης αυτά να μας πεις,γραμματικος μην ακούς τους καραγκιοζηδες καλά εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eseis eiste pou pate gia prwtathlima re noumera? Me ti omada kai ti paiktes? Koroideuete ton kosmo oti kanate metagrafes kai trwte 2 gkol apo tin xaraugh sto misawro. Fate sano kai kante mpeeeeeeee!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή