Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Άντεξε το χειρουργείο του Ιωαννίδη ο Αίαντας



Σε ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για τον φιλοξενούμενο Καραβά καλέστηκαν να αγωνιστούν οι παίκτες του Άγιαξ σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Σαλαμίνας. Η ομάδα μας κατάφερε και προηγήθηκε στο 35’ με τον Ράμφο Κ.  πηγαίνοντας έτσι με το υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

 Στην επανάληψη ο διαιτητής Ιωαννίδης και οι βοηθοί του Μουμπογιατζόγλου και Κορώνας  ανέλαβαν δράση για τον Καραβά δίνοντας ανάποδα σφυρίγματα και καταλογίζοντας φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων όπου δεν υπήρχε η παραμικρή επαφή. 


Ο Καραβάς αύξησε την πίεση χωρίς όμως να μπορεί να εκμεταλλευτεί τα στημένα που το έβαζαν συνεχώς στην περιοχή των γηπεδούχων.

Όλα αυτά μέχρι το 78’ όπου από θέση οφσάιντ, ο βοηθός έκανε τα στραβά μάτια δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον επιθετικό του Καραβά να βγει τετ α τετ με τον Μεϊμάρογλου ο οποίος απεσώβισε σε πρώτη φάση την ισοφάριση  αλλά στην συνέχεια και μετά από μάχη που έγινε στην άμυνα η μπάλα τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Αίαντα σημειώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας μας είπε:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και πιστεύω πως σήμερα θα μπορούσαμε κάλλιστα να πάρουμε την νίκη. Παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε και όλη η ομάδα είναι αρκετά στεναχωρημένη που μένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα είδαν την δύναμη της ομάδας μας και σας υποσχόμαστε πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει.”
Από μεριάς Καραβά ο προπονητής της ομάδας των φιλοξενούμενων αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.


Σύνθεση του Αίαντα: Μεϊμάρογλου, Κωσταντινίδης, Χονδρουδάκης(90’ Μικρούλης),Μπέλιας, Ευαγγέλου Γ., Μελαμπιανάκης, Πέρρος, Ράμφος Κ.(85’ Μαρούδης), Ράμφος Λ., Λέγκα(70’ Παπαμιχαήλ), Κολιούσης.

MVP: Ράμφος Κούλης

Επέμβαση της Αστυνομίας ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια μετά την λήξη του αγώνα

Παρασκήνιο:
Το παιχνίδι όπως είπαμε έγερνε κατά του Αίαντα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα αίματα να έχουν ανάψει μεταξύ παικτών και με την εξέδρα να έχει πάρει φωτιά. Έτσι λοιπόν μετά από κάποια λόγια που ειπώθηκαν μεταξύ δύο παικτών των δύο ομάδων εν τέλει πιάστηκαν στα χέρια αναγκάζοντας τους ψυχραιμότερους να επέμβουν ώστε να μην εκτονωθεί περεταίρω η κατάσταση. Σαν να μην έφτανε αυτό εξέδρα και φιλοξενούμενος πάγκος λογομάχησαν με την εξέδρα των γηπεδούχων να εκτοξεύει κάποια αντικείμενα(κυρίως νερό) χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στον δρόμο για τα αποδυτήρια αρκετοί «οπαδοί» του Καραβά έσπευσαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας τους χωρίς όμως να συμβεί τελικά κάποιο επεισόδιο.
 

1 σχόλιο:

  1. Mvp ηταν ο περροςκαι το ματς τοχασε ο υπνος στο παγκο αφησε τον περρο στο ματς με καρτα και εκανε αλλαγη φορ αφου ο περρος πηρε κοκκινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή