Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Αμπελακιακός: Δυσκολεύτηκε μεν, κυριάρχησε δε!



Στην έδρα του για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχτηκε ο Αμπελακιακός την ομάδα της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους οι οποίοι πίεσαν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. 

Το γκολ τελικά ήρθε με πέναλτι όπου κέρδισε ο Κοφσιανίδης στο 31’ και εκτέλεσε εύστοχα ο Ράμα ανοίγοντας έτσι το σκορ. Στην συνέχεια μετά από στημένη φάση οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά η τελική κατάληξη ήταν το σκληρό παιχνίδι, οι κλειστή άμυνα και οι ξαφνικές αντεπιθέσεις με στόχο κάποια ευκαιρία για γκολ, την οποία όμως ο Αμπελακιακός δεν έδωσε ποτέ! Στο 76’ ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε για δεύτερη φορά σε θέση οφσάιντ τον επιθετικό της ομάδας μας ακυρώνοντας ακόμη ένα γκολ. Τελικό σκορ 1-0 υπέρ των παικτών του Τάκη Αγγελάκη με τα σκήπτρα της κορυφής να παραμένουν στο νησί.

MVP  της αναμέτρησης ήταν ο Κουσουρής ο οποίος ήταν εκπληκτικός και συνέβαλε τα μέγιστα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσιανίδης, Μπαντούνας, Χαλούλος, Λίτσης, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης(Σγούρδας 90’) , Σελμανάι(Λιάτος 82’), Ράμα(80’ Ναούμ), Ράπτης.
*Να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του έκανε και ο νεοαποκτηθείς Ζήσης Ναούμ αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου