Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 1-4



Πικρή ήττα για τον Αμπελακιακό στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Ένα παιχνίδι που αρκετά νωρίς μόλις στο 5ο λεπτό δεν πήγε καλά για την ομάδα μας με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Κούρτη να γράφει το 0-1 μετά από κοντινή κεφαλιά και τον Κατσικοκέρη στο 16’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του έπειτα από εκτέλεση φάουλ. 



Ο Αμπελακιακός δεν το παράτησε μιας και το αγώνας είχε ακόμη μέλλον και στο 32’ μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Λέκκα και εξαιρετικό τελείωμα στην κίνηση μείωσε σε 1-2 ξαναμπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι. 

Η ομάδα πίεσε και θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει αν η μπάλα μετά από σουτ του Κοκλιώτη δεν σταμάταγε στο δεξί δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ.


Με το ημίχρονο να λήγει 1-2 και όλα να είναι ανοιχτά για το δεύτερο μισό του αγώνα ο Αμπελακιακός ανοίχτηκε κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 75’ οι κρητικοί με γρήγορη αντεπίθεση και τον  Χαλκιαδάκη   σε ρόλο εκτελεστή έκαναν το 1-3 με άπιαστο σουτ στο δεξί γάμα του Καρνέση και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Σαν να μην έφτανε αυτό και ενώ ο Αμπελακιακός έδειχνε σημάδια κόπωσης ειδικά στα άκρα αλλά και στην μεσαία γραμμή ήρθε ακόμη μία αντεπίθεση από την ΕΠΙΣΚΟΠΗ γράφοντας το τελικό 1-4 με τον Πήλιο στο 85’.


Συμπεράσματα:

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο η κάθε μία. Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ ήταν πιο αποτελεσματική όμως και στο πρώτο που ο Αμπελακιακός είχε την κατοχή και την υπεροχή, αλλά και στο δεύτερο που οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Αντίστοιχα η ομάδα του Αγγελάκη αν και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο μισό του αγώνα δεν κατάφερε να πετύχει πάνω από ένα γκολ. Έτσι λοιπόν ήρθε το 1-4, ένα σκορ πλασματικό αλλά αντιπροσωπευτικό του έξυπνου παιχνιδιού που πραγματοποίησαν οι φιλοξενούμενοι. Γρήγορες αντεπιθέσεις, υπεροχή στα στημένα, κόψιμο της ροής του παιχνιδιού στα κατάλληλα χρονικά σημεία και ένα σε εισαγωγικά εύκολο πέρασμα από την Σαλαμίνα.

Επόμενος αγώνας για τον Αμπελακιακό με τον Ατσαλένιο στην Κρήτη 27/10.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Σγούρδας(90’ Κοφσιανίδης), Καϊμακούδης(86’ Σαρηγιάννης), Κοκλιώτης, Λίτσι(65’ Σταφσουλάι), Ράπτης, Λέκκας.

Προπονητής: Τάκης Αγγελάκης






ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Νικηφόρος, Νάκας(76’ Τσικουδάκης), Σερβιλάκης, ,Μποτωνάκης, Ρούσσης, Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης(87’ Τζόρνταν), Bangura(Χαλκιαδάκης), Κούρτι, Ματαραγκασι(54’ Πήλιος).

Προπονητής: Μάρκος Στεφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου