Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Δημήτρης Χαλούλος: "Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να μην κερδίσει"



-Παίζετε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος την ΕΠΙΣΚΟΠΗ, η ομάδα πάει μόνο για την νίκη σήμερα;



Σίγουρα η ΕΠΙΣΚΟΠΗ δείχνει να έχει μια ποιοτική ομάδα και χρειάζεται προσοχή, αλλά και εμείς έχουμε δείξει ότι ειδικά μέσα στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Εννοείται πώς σε όλα τα ματς πάμε να κερδίσουμε, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να μην κερδίσει.


-Βάση της φετινής παρουσίας σας έχετε δείξει πως θα είστε δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας για φέτος;


Είμαστε μια ομάδα που έχει σταθερή διοίκηση, σταθερό κορμό και σε ποδοσφαιριστές και σε τεχνικό επιτελείο και αυτό είναι σημαντικό για την ομοιογένεια της ομάδας. Σημαντικό είναι επίσης ότι η ομάδα αποτελείται από πολλά παιδιά που είναι από την Σαλαμίνα και αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας, διότι βλέπουμε ότι οι ομάδες δεν δίνουν βάση στο τοπικό στοιχείο. Οι φιλοδοξίες μας είναι να κοιτάμε ένα ένα ματς ξεχωριστά και μέσα από την ομαδική δουλειά που κάνουμε να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Βέβαια είμαστε ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ’ Εθνικής κ δεν θέλει να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο. Απλώς σαν ποδοσφαιριστές θα θέλαμε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο της Σαλαμίνας ώστε να γίνει η έδρα μας ένα απόρθητο κάστρο.

Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη και με την νίκη σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου