Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Νικηφόρο ξεκίνημα για Αμπελακιακό με σούπερ δίδυμο Λέκκα-Ράπτη



Τον παρθενικό του αγώνα πρωταθλήματος πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Αμπελακιακός στην Γ’ Εθνική απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. 

Οι παίκτες του Τάκη Αγγελάκη έδειξαν απ’ τα πρώτα κιόλας λεπτά πως ήταν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την νίκη αποδεικνύοντας το και με το παραπάνω. 


Το πρώτο γκολ ήρθε από τα πόδια του Λέκκα στο 30’ ο οποίος μετά από πάσα του Ράπτη βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και με χαρακτηριστική άνεση σημείωσε το πρώτο του φετινό τέρμα. 

Ο Ατρόμητος έδειχνε να μην έχει βρει τα πατήματα του στο γήπεδο, την στιγμή που ο Αμπελακιακός ανέβαζε ρυθμούς και έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. 

Με το πρώτο ημίχρονο να λήγει 1-0 υπέρ των γηπεδούχων η επανάληψη προμηνύονταν απολαυστική. Έτσι κι’ έγινε. 
Ο Ατρόμητος αντέδρασε και κέρδισε μερικά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να απειλήσει με στημένες φάσεις κάτι που το πέτυχε στο 60’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και μία αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στο κέντρο της μικρής περιοχής των γηπεδούχων, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. 

Ο Αμπελακιακός παρά την ισοφάριση σε 1-1 δεν άργησε να συνέλθει χάνοντας κλασικές ευκαιρίες καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ως το 83’ όπου το δίδυμο Λέκκα-Ράπτη ξαναχτύπησε με τον Ράπτη σε ρόλο μαέστρου και τον Λέκκα σε ρόλο εκτελεστή για δεύτερη φορά, γράφοντας έτσι το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας για την ομάδα μας στις 14/10 με τον Εθνικό.

MVP του αγώνα: Το τρομερό δίδυμο Λέκκας-Ράπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου