Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Διπλό μέσα στην Κρήτη ο Αμπελακιακός δια χειρός Σταφσουλάι


Αποστόλης Σταφσουλάι

Ο Αμπελακιακός που ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Ατσαλένιο, έδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν ανέβηκε τυχαία στην Γ’ Εθνική. Μπορεί πολλοί να μην περίμεναν την βαριά ήττα από την ΕΠΙΣΚΟΠΗ αλλά όσοι παρακολουθούμε από κοντά φέτος αυτή την ομάδα γνωρίζουμε τις δυνατότητες της και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εντός και εκτός γηπέδου. 

Με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο ο Αμπελακιακός βρήκε δίχτυα λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Σταφσουλάι να σκοράρει με υπέροχο πλασέ στην κίνηση στο 41’ μετά από όμορφη ασσίστ του Ράπτη.

Ο Αγγελάκης στην επανάληψη αποφάσισε να παίξει έξυπνα. Δεν επιδίωξε να πετύχουν δεύτερο γκολ οι παίκτες του ενώ αντιθέτως έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Σκληρή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις. 




Η απόφαση του πάγκου δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος αφού ο Ατσαλένιος όσο κι’ αν προσπάθησε να πιέσει δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει κάτι αξιόλογο με τον Καρνέση να έχει μία ήσυχη μέρα κάτω απ’ τα δοκάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός της πολύ καλής εμφάνισης όλων των παικτών αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Κοφσιανίδης που αγωνίστηκε ως δεξί χαφ η οποία αν και δεν είναι η θέση του ανταποκρίθηκε άψογα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν ήρθε η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας που ευχόμαστε να είναι η αρχή για πολλές ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου