Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Μοιράστηκαν βαθμούς Αμπελακιακός και ΣΥΝΚΑ



Την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αντιμετώπισε πριν λίγη ώρα ο Αμπελακιακός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι δύο ομάδες στο πρώτο μισό του αγώνα δεν έδειξαν κάτι αξιοσημείωτο με εξαίρεση ένα σουτ του Σταφσουλάι το οποίο εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. 

Στην επανάληψη οι παίκτες του Τάκη Αγγελάκη μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα 56’ ύστερα από άψογη εκτέλεση φάουλ του Λέκκα ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Χαλούλος να κερδίσει του αντιπάλους του στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Αντί όμως το γκολ του Χαλούλου να δώσει ώθηση στον Αμπελακιακό για περισσότερη πίεση λειτούργησε διαφορετικά. Η ομάδα κλείστηκε πίσω και η ισοφάριση δεν άργησε πολύ μιας και στο 67’ οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν από αριστερά και με σέντρα ακριβείας ο επιθετικός της ΣΥΝΚΑ κέρδισε τον Καρνέση.

Κάπου εκεί φάνηκε και η κούραση των γηπεδούχων από το νικηφόρο ματς με τον Καραβά(Κύπελλο 1-2) και αν και η ομάδα μας πίεσε δεν κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν απόλυτα φιλικό κλίμα μεταξύ τους κάτι που επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές. Επόμενος αγώνας τώρα στην Κρήτη με την Γιούχτας στις 11/11.

MVP: Θοδωρής Λιάτος , εξαιρετική αμυντική λειτουργία καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου