Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Σαρωτικός για ακόμη μια φορά ο Αίαντας με «4άρα»


Για μία ακόμη αγωνιστική ο Αίαντας πρόσφερε θέαμα στους φιλάθλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την φιλοξενούμενη ομάδα της Θύελλας Μοσχάτου.
Η ομάδα του Λεωνίδα Πανοηλία έβαλε ίσως το πιο γρήγορο γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα σκοράροντας μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Δρυμούσης.

Στο 18ο ο Δρυμούσης ήταν αυτός που έκανε το 2-0 ενώ τα άλλα δύο γκολ ήρθαν στο δεύτερο μισό του αγώνα και συγκεκριμένα στο 75’ με τον Μιχαλάκη και στο 83’ από τον Λελούδα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-0.


Αξίζει να σημειωθεί πως στο 86’ η ομάδα μας πανηγύρισε και πέμπτο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από πολύ συζήτηση του διαιτητή με τον βοηθό του.

Στο τέλος φίλαθλοι και παίκτες έγιναν ένα πανηγυρίζοντας λίγο πριν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον συντοπίτη Αμπελακιακό την ερχόμενη εβδομάδα.




Υ.Γ
Ο Αίαντας δείχνει καλύτερα από ποτέ και αξίζει ο κόσμος της Σαλαμίνας να τον στηρίξει μέχρι τέλους ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τα γήπεδα πρέπει να γεμίζουν και να γίνονται ο 12ος παίκτης για όλες τις ομάδες. Ενθαρρυντικά λοιπόν τα πρώτα δείγματα στις εξέδρες του γηπέδου σήμερα αλλά και τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου