Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Αμπελακιακός: Έχασε το πρώτο ντέρμπυ αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος


Ένας μέτριος Καραβάς κέρδισε σήμερα το μεσημέρι έναν κακό Αμπελακιακό. Αυτός θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα ο τίτλος τους άρθρου. Ο Αμπελακιακός καλέστηκε να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Καραβά με στόχο πάντα την νίκη ή έστω την ισοπαλία. 

Τίποτα από αυτά δεν ήρθε εν τέλη με το πρώτο ημίχρονο να έμελλε να είναι και καθοριστικό. Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν κάνοντας το παιχνίδι τους και εγκλωβίζοντας τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, χωρίς όμως κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία. 


Στο 37’ ο Καραβάς κέρδισε πέναλτι όταν ο Σαπαλίδης ανατράπηκε από τον Φασουλή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος αλλά ο Καρνέσης δήλωσε παρόν εις διπλούν αφού και ο Καρακώστας στην επαναφορά δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Η χαρά για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε όμως πολύ αφού τρία λεπτά αργότερα ο Μπεσού μετά από ωραία ατομική ενέργεια σέντραρε υποδειγματικά και ο Σαπαλίδης εκτέλεσε αυτή την φορά σωστά και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Αμπελακιακός μπήκε αποφασίστηκα στην επανάληψη με τον Καραβά όμως να είναι αυτός που κόντρα στην ροή του αγώνα έγραψε με τον Μπεσού στο 70’ το 2-0 κόβοντας έτσι τα φτερά στους νησιώτες. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 77’ μετά από φάουλ του Σελμανάι η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Με την πίεση να ανεβαίνει διαρκώς και να γίνονται αλλαγές από τον πάγκο κάνοντας ακόμη πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας ήρθε τελικά το γκολ στο 82’ από ένα διαστημικό σουτ του Γκέρκι Ζώτο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Η ομάδα του Στέλιου Βογιατζή πήρε τα πάνω της και πίστεψε πως θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του με το σκορ να μένει στο 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής Τσαγκαράκης ήταν εξαιρετικός με ελάχιστα ανθρώπινα λάθη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Κερίμ, Ξενιτόπουλος, Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Πουρσανίδης ( 81’ Αμπτουραχμανί), Χατζάκης ( 55’ Κατσικιάς) Σαπαλίδης, Μπιλίμπασι ( 58’ Αμπτουραχμανί) , Μπεσού ( 83’ Ζαχαράτος)

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης , Ζώτο Κίντι, Λιάτος ( 70’ Σταφσουλάι) , Φασουλής, Σαμλίδης, Κολιούσης ( 78’ Σγούρδας) , Τσαγκάρης , Κοκλιώτης , Θεοδοσίου( 84’ Ράμα) , Σελμανάι. Ζώτο Γκέρκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου