Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Στο ρελαντί ο Αίαντας 6αρα στην Καστέλα


Παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα έκανε να φαίνεται τον αγώνα απέναντι στην φιλοξενούμενη Καστέλα η ομάδα του Πανοηλία αφού την φιλοδώρησε με 6 γκολ χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα τον ρυθμό του ματς.
Ο Άγιαξ άνοιξε από νωρίς τον χορό των τερμάτων με τον Κουπετώρη στο 13ο λεπτό με κεφαλιά ψαράκι. Έξι λεπτά  αργότερα ήταν η σειρά του Ράμφου Κ. να σημειώσει το 2-0 με πέναλτι ενώ στο 31’ ο Δρυμούσης μπήκε και εκείνος στην λίστα των σκόρερ γράφοντας το 3-0. Το πρώτο ημίχρονο όμως είχε και συνέχεια αφού ο Κουπετώρης ξαναχτύπησε στο 39’ για το 4-0 πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια για ημίχρονο του αγώνα. Στην επανάληψη δεν άλλαξε απολύτως τίποτα με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ένα ακόμη γκολ στο 50’ με τον Τρικαμηνά αυτή την φορά.


Με τον ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία σε κόντρα επίθεση να πετύχουν το γκολ της τιμής για την ομάδα τους σκοράροντας στο 62ο λεπτό για να έρθει στο 75’ ο Χύσα να γράψει το τελικό 6-1.
Αυτή η νίκη ήρθε κι’ δεσε με την ισοπαλία του Καραβά με την Χαλκηδόνα με τον Αίαντα να περνάει πρώτος στην βαθμολογία με 1 βαθμό διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου