Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Aqua Gym: "Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Baby Champion"

Τους αγώνες “Baby Champion” διοργάνωσε σήμερα το πρωί το κολυμβητήριο “Αqua Gym” όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δουν πως από μικρή ηλικία μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με την κολύμβηση. 

Στους αγώνες συμμετείχαν από βρέφη 8μηνών έως και παιδιά πρώτης δημοτικού (7 ετών) με τις απονομές των μεταλλίων συμμετοχής να τις κάνουν ο πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Θανάσης Αλαϊσκας και ο εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας Ανατροπές Μάριος Θεοχάρης. 



Το πιο σημαντικό κομμάτι των αγώνων ήταν το σημείο όπου ο Παναγιώτης Τρούλος τόνισε κυρίως στους γονείς πως η κολύμβηση είναι ένα άθλημα που μαθαίνει στα παιδιά να έχουν πειθαρχία, να αποκτούν αγωνιστικότητα και να ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής ενώ αυτό που πρέπει πάντα να θυμούνται είναι πως ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία και χαρά . 

Επίσης αξιοσημείωτη ήταν η δήλωση των προπονητών Παναγιώτη Τρούλου και Σωτήρη Καραλή πως η κολύμβηση δεν τελειώνει τους χειμερινούς μήνες και πως όλοι μαζί θα πρέπει να το κατανοήσουμε αυτό και να προτρέπουμε τα παιδιά να αθλούνται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου