Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ο αθλητισμός στην Σαλαμίνας γιορτάζει με τρείς ανόδους!


Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι λόγω του κορονοϊού αλλά η Σαλαμίνα έχει κάθε λόγο να γιορτάζει όσον αφορά τον τομέα του αθλητισμού.

Τρεις άνοδοι για τρεις ομάδες του νησιού μας λοιπόν, δύο στο ποδόσφαιρο με Αίαντα και ΑΕ Σαλαμίνας να ανεβαίνουν στην Γ’ Εθνική και Β’ Πειραιά αντίστοιχα ενώ το Χάντμπολ Σαλαμίνας πατάει πόδι για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Και οι τρεις ανόδοι αποτελούν λοιπόν επίτευγμα για τον αθλητισμό της Σαλαμίνας και καλό θα ήταν να γίνει μια εκτενέστερη αναφορά σε κάθε μία ξεχωριστά.


Ας αρχίσουμε με τον Αίαντα. Η ομάδα του νησιού επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Ένας Αίαντας με τεράστια ιστορία πίσω του αφήνει στο παρελθόν τα δύσκολα τελευταία χρόνια και μπορεί και πάλι να ελπίζει για το καλύτερο μιας και το πρώτο βήμα έγινε.

Με την ομάδα να αποχαιρετά την Α’ Πειραιά αήττητη μη αφήνοντας αμφιβολίες και κακόβουλες κριτικές από τον οποιονδήποτε ο κόσμος του Αίαντα πανηγυρίζει την επιστροφή της ομάδας εκεί που της αξίζει και ευελπιστεί η παρουσία της στην Γ’ να μην είναι μια φωτοβολίδα.

Σειρά μιας και αρχίσαμε με το ποδόσφαιρο παίρνει η ΑΕ Σαλαμίνας

Μία ομάδα που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως φυτώριο παραγωγής μικρών ταλαντούχων παικτών από την Σαλαμίνα ανεβαίνει στην Β’ Πειραιά και επιτέλους δείχνει να κάνει άλματα ανόδου και το φετινό σύνολο επιβραβεύεται μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. 

Ως δεύτερη λοιπόν η ΑΕ Σαλαμίνας έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την εξαιρετική της παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα και την καλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε αυτή να έχει.

Τέλος έρχεται η άνοδος για πρώτη φορά στην ιστορία του Χάνμπολ Κλάμπ Σαλαμίνας

Η φετινή νεοσύστατη ομάδα του Χάνμπολ κατάφερε σε μία μόλις χρονιά να πραγματοποιήσει την άνοδο ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας από την Α’ 2 στην Α’1 και ο φίλαθλος κόσμος που αγαπά το άθλημα δηλώνει ευτυχισμένος και αισιόδοξος για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Εμείς σαν Anatropes Sport(Εφημερίδα  Ανατροπές) δίνουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλες τις ομάδες που κατάφεραν να διαπρέψουν φέτος, σε κάθε αθλητή, κάθε άτομο του προπονητικού τιμ, κάθε παράγοντα που ο καθένας έδωσε ότι είχε και δεν είχε για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες και ελπίζουμε του χρόνου να πανηγυρίζουμε υπό άλλες καλύτερες συνθήκες και άλλες ανόδους.


Υ.Γ
Να τονίσουμε πως και οι τρεις άνοδοι δεν είναι επίσημες αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δια στόματος του υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκη  η κατάληξη των πρωταθλημάτων τείνει προς αυτή την κατεύθυνση και κατάληξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου