Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Διπλό ανόδου για τον Ιωνικό, λύγισε ο Αμπελακιακός



Αμπελακιακός και Ιωνικός διασταύρωσαν τα ξίφη τους σήμερα το μεσημέρι στο Δημ. Στάδιο Σαλαμίνας. Οι δύο ομάδες που καιγόντουσαν για την νίκη, η καθεμία για τους δικούς της λόγους μπήκαν στο γήπεδο και προσπάθησαν για το καλύτερο.

Ο Αμπελακιακός ήταν πολύ καλός στα πρώτα 45’ λεπτά και δημιούργησε ευκαιρίας παίρνοντας το πάνω χέρι και σκοράροντας στο 38’ με τον Σταφσουλάι ανοίγοντας έτσι το σκορ. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με όλους να περιμένουν την αναμενόμενη αντίδραση – ξέσπασμα του Ιωνικού στην επανάληψη.


Έτσι κι’ έγινε. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 53’ με τον Ατματζίδη ισοφάρισαν σε 1-1. 

Οι παίκτες του Τάκη Αγγελάκη δεν έχασαν την πίστη τους και στο 66’ θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί ξανά στο σκορ αν ο Κανελλόπουλος κατάφερνε να σκοράρει σε τετ α τετ που βγήκε με τον Κουρεπίνη. 

Με τον Ιωνικό να πιέζει στο μισό γήπεδο και η ομάδα μας να είναι φανερό ότι ξέμενε από δυνάμεις, ήρθε στο 73’ το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων με τον Θέο που είχε περάσει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα να βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες του Αμπελακιακού για νίκη. 

Τα υπόλοιπα λεπτά δεν είχαν κάτι αξιόλογο με το παιχνίδι να λήγει 1-2 υπέρ της Νικαιώτικης ομάδας.

Συνθέσεις ομάδων: 

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ:
Καρνέσης, Τσαραούσης, Λιάτος, Καμπούρης, Χαλούλος, Κοφσιανίδης, Σαρηγιάννης, Λίτσι(76’ Σγούρδας), Κανελλόπουλος(65’ Μαούνης), Ντάφλας, Σταφσουλάι. 

ΙΩΝΙΚΟΣ:
Κουρεπίνης, Μουστάκης(12’ κίτρινη κάρτα), Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Μανωλάς (77’ κίτρινη), Κοτσιούλιας, Μακρίδης, Καλέργης (60’ κίτρινη)(83’ Καρέλης), Ατματζίδης, Κατσικογιάννης (70’ Θέος), Κουτρουκίδης .

Διαιτητής: ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Κ.
ΒΟΗΘΟΙ: ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Μ. ,ΖΟΥΛΗΣ.

Σύνδεσμος Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου