Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Άλλη μια νίκη στην Κρήτη για τον Αμπελακιακό



Μπορεί ο Αμπελακιακός να μην τα πηγαίνει τόσο καλά φέτος στην Γ’ Εθνική (αν και προσωπικά διαφωνώ) αλλά η ομάδα απέδειξε πως τα λόγια της τα έκανε και τα κάνει πράξη. Τι δηλαδή; Το ότι θα πάλευε το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους. 

Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε κατά την διάρκεια της χρονιάς μιας και οι ήττες της ομάδας κρίθηκαν σε ένα μεγάλο ποσοστό στις καθυστερήσεις και στην έλλειψη δυνάμεων και λύσεων και όχι τόσο στην διαφορά ποιότητας συγκριτικά με τις αντίπαλες ομάδες.



Σήμερα λοιπόν ο Αμπελακιακός πήρε ακόμη μία εκτός έδρας νίκη στην Κρήτη απέναντι στην ομάδα της Παλαιόχωρας με τον Χαλούλο να πετυχαίνει το χρυσό γκολ στο 55’ με πολύ ωραίο ανάποδο ψαλίδι. Το σκορ είναι πλασματικό βέβαια μιας και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν πολλά περισσότερα γκολ αν η τύχη ήταν με το μέρος τους.

Εν κατακλείδι η ομάδα μας με την σημερινή νίκη διατηρεί ακόμη ελπίδες σωτηρίας με βασική προϋπόθεση βέβαια τις νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται και κάποιο στραβοπάτημα από τις ομάδες που βρίσκονται ακριβώς από πάνω στον βαθμολογικό πίνακα (Προοδευτική, Ατσαλένιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου