Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Για άλλη μια φορά τον «ΛΥΓΙΣΑΝΕ»



Ο Αμπελακιακός υποδέχτηκε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος Ο.Φ. Ιεράπετρας και ήξερε πως ο αγώνας θα ήταν δύσκολος. 

Βέβαια η ομάδα μας ήξερε επίσης πως το παιχνίδι ήταν ζωής και θανάτου αν ήθελε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 26’ με άψογη συνεργασία και σέντρα ακριβείας ο επιθετικός του ΟΦΙ πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και έστειλε την μπάλα με απίθανη κεφαλιά στην εστία του Καρνέση.


Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά άργησε πολύ αφού την πρώτη καλή ευκαιρία την πραγματοποίησε στο 74’ μετά από ατομική ενέργεια του Λέκκα και σουτ του ίδιου που πέρασε λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ.

Με τον Αμπελακιακό να πιέζει ασφυκτικά την Ιεράπετρα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ήρθε ένα σφύριγμα στο 84’ για να βάλει φωτιά στο γήπεδο. 

Ο Λέκκας βγήκε στην αντεπίθεση και πάσαρε στον Κοκλιώτη που έφευγε από κανονική θέση με τον βοηθό να σηκώνει την σημαία και να υποδεικνύει οφσάιντ με τον πάγκο των γηπεδούχων να διαμαρτύρεται έντονα.

 Κάπως έτσι και με την ψυχολογία πλέον πεσμένη ήρθε μια γρήγορη αντεπίθεση στο 90’ για να δώσει στην Ιεράπετρα το δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι.

Υ.Γ1
Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο είχε μάτια και είδε. Τον Αμπελακιακό φέτος για να τον κερδίσουν όσες ομάδες τον κέρδισαν και ειδικότερα οι μεγάλες χρειαζόντουσαν και τα κατάλληλα σφυρίγματα.

Υ.Γ2
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου