Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΑΜΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ VOLLEY

Βρεθήκαμε στην τραγική θέση να αποχαιρετήσουμε το νούμερο 1 μας, τη δικιά μας Εύα! 
 
Η αδικοχαμένη Εύα Πετροχείλου ήταν μια αθλήτρια από τα σπλάχνα της ομάδας μας που ξεκίνησε 7 ετών, αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και από το γυμνάσιο αγωνιζόταν και στη γυναικεία ομάδα, με την οποία ανέβηκε κατηγορία την περίοδο 2014-15. 

Ήταν συναρχηγός και πασαδόρος της ομάδας κορασίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της β΄ κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2017-18, χρονιά που αποτέλεσε βάση για τη μετέπειτα άνοδο της ομάδας στην Α΄ κατηγορία. Φέτος, παρά τις σχολικές της υποχρεώσεις, ήταν βασικό στέλεχος στη θέση της διαγωνίου της γυναικείας ομάδας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της κατηγορίας της.

Ξεχώριζε από την αρχή για το ταλέντο της, την αγωνιστικότητά της, τις ηγετικές της ικανότητες, την επιμονή και τη συνέπειά της. Ήταν πάντα παρούσα, όπου και όποτε τη χρειάστηκε η ομάδα, έχοντας πάντα στο πλευρό της τα μέλη της οικογένειάς της που υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές όλων των προσπαθειών μας.



Ευάκι μας βιάστηκες… Έζησες με πάθος και έπαιξες με πάθος! Λες και το ΄ξερες πως θα ‘φευγες τόσο γρήγορα… Εμείς θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Θα ΄σαι μαζί μας, να μας εμψυχώνεις και να μας καθοδηγείς, να λυπάσαι στις ήττες και να χαίρεσαι στις νίκες μας!
Καλό σου ταξίδι Εύα… Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όσους θρηνούν τον πρόωρο χαμό σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου